Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy megöltem...

Azt álmodtam, hogy megöltem valakit, ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Szóval az álmom valahol ott kezdődik, hogy megyek az utcán és szembejön velem egy férfi akibe beleszúrok egy kést majd ezt követően elmenekülök a házamba, majd az álmomban elkezdek bűntudatot érezni és imádkozom Istenhez, hogy bocsássa meg bűnömet. Ezt követően rám nyitnak a rendőrök, de én udvariasan köszöntöm őket, és eggyütt megyünk egy sötét szobába ahonnan kivisznek és valamiért egy strandra visznek ahol egy ismerősömmel fürdök és fagyizgatok. Az álom valahol itt ért véget, de a babonásoknak még annyit hozzá tennék, hogy ma éjfélkor aludtam el.

tegnap 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet azt hogy van a múltadban egy tett (ez nem feltétlenül kell hogy bűncselekmény legyen) amit mélységesen bánsz és reméled hogy megbocsájtja az az illető akinek közze volt a tettedhez.

A strandolás és a fagyizás lehet hogy annak a következménye hogy megbocsájtott az illető és béke van köztettek.

De egyébként lehet hogy a való életben azt a tettet amit elkövettél lehet nem is bánod, csak úgy érzed hogy súlyos.

tegnap 11:24
 2/4 anonim válasza:
0%
Vagy tényleg megöltél valakit csak annyira be voltál állva, hogy nem emlékszel.
tegnap 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
49%
Sok benned a felhalmozott feszültség, agresszió amit álomban feldolgozol gyilkolással.
tegnap 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd jól elvisz a gondolat rendőrség
tegnap 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!