Be törtek hozzánk és megölték anyámat, ezt álmodtam mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Haza jöttünk éppen tesómmal meg én és anyukám. Anya furcsált valamit mert azt mondta, hogy hangokat hall kintről a bérházba, mondta, hogy nézzük meg. Ki néztünk a kukucskálón nem volt ott senki viszont kint a bérházba a villany fel volt kapcsolva. Anya be akarta zárni alul az ajtót de nem kulcsal, csak rá lehet fordítani. Nem tudta, utána kulccsal meg próbálta és nem lehetett egyszerűen mintha a csávó valahogy megszerelte volna. Utána ki szaladtunk tesómmal a konyhába késért anya be zárt minket a szobába. Utána annyit hallunk hogy anya haldoklik. 5:58kor keltem fel most 6:12 van és konkrétan sírva keltem fel úgy féltem. Mit jelent ez??2021. nov. 24. 06:13
1/4 anonim válasza:
Semmit nem jelent, mert csak egy álom
2/4 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy este túl sok mindent összeettél!
3/4 anonim válasza:
Én meg nézek itt kerek szemekkel, utánna olvasom hogy csak álmodtad....
4/4 anonim válasza:
"Betörtek hozzánk és megölték anyámat. Ezt álmodtam, mit jelenthet?"
Helyesírásra figyeljünk már légyszi... Komolytalanná teszi a kérdést.
Lehet nyugtalanul aludtál el, vagy amit a kettes ír, sokat ettél előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!