Álmodtam a Tisza pártról. Mit jelenthez ez?
Gyakran szoktam politikával kapcsolatos álmaim lenni.
Többször is kiírtam kérdést ezekről, de javarészt törölve lettek, amiért személy szerint én egyáltalán nem is hibáztatom a moderátorokat, mert annyira abszurdak néha az álmaim, hogy elhiszem, hogy első ránézésre trollkodásnak tűnhet. Pl egyszer amikor azt álmodtam, hogy Kim Dzsong-Un volt a tornatanárunk a suliban, vagy Gyurcsány Ferenc a gyerek uszodában labdázott stb egy csomó Orbános-Fideszes álom stb
A ma reggeli álmomban azonban most először a Tisza párt is benne volt.
Az álom a következő volt.
Mintha egy nagy fesztivál szerűségen lettem volna, de ilyen nyílt utcai, tehát nem olyan mint a Sziget, hanem inkább mint a Zürichi StreetParade parti. Tehát rengeteg ember volt az utcán kint.
Viszont megjelent előttem egy díler vagy patikus. De ő nem én voltam, csak ugyanazt láttam amit ő is. Mintha valamiféle égi díler lett volna odafenntről. Ilyen műanyag tasakokba osztott cannabist. 4-5 (vagy 6?) tasakocska volt. Elkezdte osztani a füvet a tasakokba, makd ekkor kapcsoltam, hogy ez a díler valójában a sorsokat osztja ki odafenn. Mindegyik tasak egy pártot szimbolizált, a beléjük pakolt marihuána a szavazatok mennyiségét jelentette. Külön volt a DK, Fidesz, Tisza stb mindenféle pártnak egy tasakja.
A díler amikor az analitikai mérlegről lemért majd kiosztott akkor nem egyenlően osztotta el. Volt olyan tasak amibe nem került semmi sem. Volt kettő tasak amibe viszont sok került (egyébként nincs kizárva, hogy ez a "sorsok dílere" valójában maga Allah volt)
Azonban valamiféle hiba vagy nem várt meglepő fordulat következett be. Ugyanis olyan tasakba került véletlenül sokkal több fű amire senki sem számított, és olyanba nem jutott amit senki sem gondolt volna. Ha jól emlékszem 4 tasakba volt szórva kisebb nagyobb mennyiség. De az álomban valamiféle különös jelentősége volt, hogy az egyikbe a fű mellett mag és hasís is került. Ez teljesen megfordította a dolgokat. Volt pár apró kb fél rizs szemnyi zöld gyurmadarabka amit egyszerűen nem lehetett eldönteni hova kellett volna tenni.
Végül olyan furcsa eredmény és elosztás lett ami mindenkit meglepett és sokkolt.
Az álomban hallottam Magyar Pétert rengeteg ember előtt pódiumon beszélni. Amikor felébredtem még emlékeztem is a beszéd szövegének egy részére, de ez egy jövőbeli esemény.
Ha eszembe jutnak még részletek, ideírom.
Pedig igazából pont ezért tettem fel eredetileg a politika kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!