Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Találkoztatok már olyan...

Találkoztatok már olyan emberrel aki nagyon ismerős volt, de nem tudtátok honnan? Van egy pasi, akiről egyszerűen úgy érzem, hogy már ismertem mondjuk egy előző életemben.Többi lent.

Figyelt kérdés
Na szóval ez az illető történetesen az exem legjobb barátja. A vicc az egészben hogy arra, hogy mennyire hasonlítunk és egyforma hülyeségeink vannak, még az exem is rájött, mert meg is jegyezte. Nagyon valószínű, hogy nem voltam neki közömbös, azért ezt észre lehet venni. Jelenleg én Németországban dolgozom, körülbelül a szakítás óta nem láttam őt sem. De sokszor gondolok rá. Szoktam álmodni is vele, de ezek sosem jó álmok,mármint abból a szempontból, hogy mindig felébredek, mire valami "jó":D történne. Vagy szeretnék vele beszélni és nem sikerül, vagy egyre távolabb kerül tőlem vagy egy másik nővel látom de van, hogy még ráadásul az exem is ott van. Volt olyan is, hogy együtt akartunk menni valahova. Azt sem értem miért van évek óta a fejemben, egyszerűen nem megy ki onnan.Pedig ezekből az álmokból én arra következtetek, hogy nincs értelme rá gondolnom se. Mi lehet az oka hogy álmomban mindig valamilyen akadály van kettőnk között?

tegnap 21:33
 1/1 anonim ***** válasza:

nekem többször volt ilyen, egészen hátborzongató

de volt hogy valaki más mondta nekem, hogy olyan ismerős vagyok, mintha már találkoztunk volna. Pedig tudtam, hogy még soha életemben nem láttam. Aztán elfogott ez a sejtelmes érzés.. huhh..

tegnap 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!