Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az adott emberne...

Neincat kérdése:

Mit jelenthet az adott embernek, ha én vagyok veszélyben az álmában?

Figyelt kérdés

Egy közeli ismerősöm azt álmodta, hogy megfenyegették a családomat az én elrablásommal, ezért elrejtőztünk egy hegyekben lévő házban (az én családom+Ő). Az álomban a családom nagyon gazdag volt, Ő pedig mint segéd volt jelen.

Csak kíváncsi vagyok mások szerint ez esetleg mit jelenthet neki, nyílván nem veszek semmit készpénznek, hiszen ez az Ő álma, csak Ő tudhatja hogy (a tudatalattija) számára ez mit jelent, szimplán érdekesnek találom ezeket az elméleteket (nekem több is van) :)

2023. jan. 15. 23:00
 1/6 anonim válasza:
Velem is volt már hasonló, mármint gyakran álmodom ismerőseimmel és elég ilyesztő, de volt olyan esemény ami be is következett... Ezenkívül előfordult hogy valami előző életes (persze nem mindenki hisz benne én speciál igen főleg a tapasztalataim miatt:)) "emlék" jött fel álmomban szóval érdekes... Tehát vissza térve a kérdésre lehet vele is valami ilyesmi van:D Vagy valami tudat alatti félelem/élmény/bármi amit álmában dolgoz fel
2023. jan. 15. 23:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Csóró egyetemista vagyok, szóval hál istennek, az a veszély nem áll fenn, hogy bárki megfenyegetné a családomat miattam, de most hogy így ezt leírtad, kifejezetten hálás vagyok azért, hogy alsó-középosztálybeli életet élek :")

Lehetséges az előző élet, viszont a kontextus miatt nem gondolnám (pedig mókás lenne) :/

2023. jan. 15. 23:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy neki ti (te és/vagy a családod) fontosak vagytok, és megvédene titeket, segítene, ha gond lenne. De itt az a kérdés, hogy ez miért pont most tört fel benne? Lehet, hogy valami apró dolog váltotta ki, amire közvetlenül nincs rálátásod.

Vagy még egy másik lehetőség egy alárendeltség érzés. Nem anyagilag persze. Úgy értem, valamiért mások szolgálatában érzi magát. Olyan ember, aki mindig ott van, de inkább egy visszahúzódó szereplő, vagy mindig őt ugráltatják. Jó barát akar lenni, de csak súlyos helyzetekben van hívva. Ha nincs is így a valóságban, attól érezhet ilyet.

Nekem ezek jutottak eszembe hirtelen. Pontos válaszhoz az kéne, hogy tudjuk mit érzett a szerepével kapcsolatban pl. Vagy mondjuk fontos volt-e neki az a ház, ahova visszavonultatok. Esetleg az ő háza volt-e? De amúgy még az is lehet, hogy az egészben az nem is annyira lényeges, hogy te voltál az álomban.

2023. jan. 16. 00:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Az elmúlt napokban, főleg ezen a héten kifejezetten vágyunk egymás társaságára, mivel most Ő hazautazott egy másik városba. Ez esetleg lehet kiváltó ok, ezt többször is konkrétan kifejezte Ő is és én is.

Rettentően odaadó ember, kifejezetten Ő az, akihez a társaságunkban mindenki fordulhat, úgyhogy ez teljesen jogos felvetés.

Tisztában vagyok vele, hogy nem körülöttem forog a világ, és hogy igazából az álombeli én lehet egy érzés kivetülése amit hozzám társít, és nem a fizikai én benne a lényeg, vagy még ennyi sem, egyszerűen csak pont velem beszélgetett előtte és megragadt neki. Őszintén, tényleg csak szórakozás nekem az álmok elemezgetése, a jelentések lehetőségeinek a feltárása, bármennyire valós vagy valótlan is igazából :)

2023. jan. 16. 00:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Plusz 1 kontextus ami esetleg segíthet másoknak, hogy kifejezetten kihívást jelentő helyzetben vagyok, nem feltétlenül jó a lelki állapotom, sok dologgal küzdök egyszerre, amiről Ő is tud. Nem teljesen részletekbe menően, de tisztában van vele, ez esetleg lehet válasz arra, hogy miért most tört fel benne.

Egyébként köszönöm a választ, figyelni fogok arra, hogy véletlenül se érezze azt, hogy csak a probléma megoldó képességei miatt keressük, mert ez egyáltalán nem így van.

2023. jan. 16. 00:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Álmodott magának egy mesét, megmentette a királykisasszony életét, és boldogan éltek, míg fel nem ébredt.
2023. febr. 6. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!