A legtöbb ember csak beleképzel valamit.
Viszont van olyan aminek tényleg van jelentése pl ha sokáig nem végzel önkielégítést akkor az álmaid egyre inkább szexuálisak lesznek és a szervezeted megoldja magától.
Hogyne!
Az álomnak funkciója van. Ha nem létezne, akkor vagy kétszer akkora agy kéne, vagy a mostanival csak feleolyan okos lennél.
Ezen kívül vannak figyelmeztető, jósló álmok, és vágyálmok, illetve rémálmok is.
Az agyműködés egyfajta mellékhatása, éjszakai karbantartó folyamataként lehetne felfogni.
Soha nem jósol semmit előre például, jövőbe látni eleve nem is lehet.
Nincs semmiféle misztikus jelentése, misztikus dolgok eleve nincsenek egyáltalán.
Szimbolikus narratívák zajlanak le, átvitt értelmű jelentések, amiből már megtörtént események fejthetők vissza, vagy az embert napközben foglalkoztató dolgok.
Úgyhogy semmi különös, csak sokan belemagyaráznak mindenféle fikciókat.
Szervizmérnök!
Nézz már utána, mit hívnak jósló álomnak... már szerintem itt is leírtuk.
De én nem innen tanulok, előbbiekben például csupán élettapasztalatokat adtam át.
A kérdésre válaszoltam, nekem ez a véleményem.
Nem kell elfogadni, de nem kell erőlködni sem, hogy marhaságokról meggyőzzön valaki.
Na, így jár, aki csak úgy hasraütésre irkál. Hülyét csinál magából.
A jósló álmok arról szólnak, hogy valamit a tudatalattid már felfogott, amit a tudatod még nem, és erről az álomban értest téged. Ilyen volt például a benzol szerkezeti képletének felismerése. De ilyen az is, ha megálmodod, hogy X Y érdeklődik irántad (csak ezzel vigyázni kell, mert ez vágyálom is lehet).
Ezt persze nem innen kell megtanulnod, hanem nyugodtan nézz utána.
Annyit még, hogy persze az álmokat nagyon ritkán lehet szó szerint venni. Meg kell próbálni megkeresni, hogy mi alapján történhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!