Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kétszer is majdnem egymás...

Kétszer is majdnem egymás után azt álmodtam,hogy anyukám meghalt. Van ennek bármi jelentősége vagy ez valami rossznak az előjele?

Figyelt kérdés
Félek,ha harmadszor is megálmodom akkor megtörténik
aug. 12. 22:48
 1/7 anonim válasza:
Szorongsz ettől. Szerintem ennyi.
aug. 12. 23:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont hogy fordítva van szerencsére. Akinek a halálát megalmodjak, az hosszú életű lesz. Nyugi, nem mostanában fog meghalni. 🙂
aug. 13. 00:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs semmi jelentősége, ne aggódj.
aug. 13. 01:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Jellegzetes álmok az emberek egy részénél a hozzátartozó elvesztése. Semmi köze a valósághoz. Pszichés oka van az álomnak.
aug. 13. 01:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha a fogad fáj álmodban. Akkor kezdj aggódni. Minél előrébb van a fájós fog, annál közelebbi hozzátartozó...

Ha valakinek a halálával álmodsz akkor csak stresszelsz miatta, vagy jó, vagy rossz(haragos) okból.

aug. 13. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem,nincs jelentősége. Akár még te is meghalhatsz előbb mint az anyukád. Mennyi idős egyébként?Az álmaidban ugyanúgy halt meg?
aug. 13. 17:55
 7/7 anonim válasza:
Hát nem tudom lehet hogy van valami jelentőssége.
aug. 13. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!