Miért álmodom már sokadszorra azt, hogy egy második világháborús katona a szeretőm? Lehet, hogy előző életből emlékek?
Már sokadjára álmodom azt, hogy egy katona betér hozzám. Nem a jelenlegi lakásomba, hanem valahova teljesen máshova, de tudatosul bennem az álmomban, hogy az az én házam. Van, amikor szerelmes ez az álom vagy erotikus, van, amikor csak simán róla álmodom, vagy csak képkockák maradnak meg.
Nem foglalkoztatnak a katonák, se a harcok, se nem vagyok WW2 fanatikus, de még egyenruha fétisem sincs. Semmi sem indokolja, hogy pont ezt álmodjam.
Miért jelenik meg ennyiszer ez az álom? Vagy van valami rejtett jelentése, katonával álmodni?
Az álmomban tél van és sokszor hosszú kabát van rajta. Ami még érdekes, hogy nagyon hasonlít egy régi szerelmemhez. Lehet hogy valójában róla álmodok, csak valamiért katonaként jelenik meg?
Nem
Azért álmodod mert ilyeneken gondolkozol elalváskor
#1 Most már valóban ilyenre gondolok, mert nem igazán akarom ezt álmodni, mert zavar, de az elején nem gondolkoztam ilyenen.
#2 Reméljük olyan azért nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!