Mire utalhat, ha egy ilyen álomból bőgve riadok fel, és órákkal később is sokkos hatása alatt vagyok?
Azt álmodtam, hogy a fodrász szájába rágtam azt, hogy csak 1 centit vághat a hajamból, de levette a derékig érő hajamat állig!
Álmomban elkezdtem ordibálni majd sírni, és erre is keltem fel. A hajamhoz nyúltam, és nagyon megnyugodtam.
Nagyon nehezen nő a hajam, 4 év volt vállig érőből ekkorára növeszteni. Utoljára 4 éve látott fodrász, akkor 15 centit levágott az engedélyem nélkül, úgy lett vállig érő hajam. Nagyon megviselt akkor is. Most a derekam vonala alá ér picivel és az egyik kedvenc részem magamon.
Az viszont mitől lehet, hogy a semmiből ezt álmodom és órákkal később is ezen rágódom? Nem terveztem fodrászhoz menni, magamnak igazítom a végét. Van a hajvágásnak valami jelentése álmokban? Vagy mégis akkora trauma lehetett az 4 éve, hogy még mindig kísért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!