Mire utalhat, ha lányomat álmomban rövid hajjal látom viszont?
A feleségemmel egyszerre volt egy különös álmunk.
Én azt álmodtam, hogy találkoztam a lányommal, (aki most már felnőtt Nő, és önállóan él) és rövid volt a haja. Pont mint kiskorában. Nem állt jól neki, amit szóvá is tettem, de ő csak elbagatellizálta, szokása szerint. Nem láttam a vágott haját. A frizurája rendezett volt, és szőke, mint a valóságban is.
A feleségem pedig ezt álmodta, hogy töredezett, zsíros rendezetlen volt a haja. Amit Ő is szóvá tett neki, és amiért a gyerek megsértődött rá.
Kicsit furcsa, hogy ugyanazon az éjszakán mindketten a lányunk hajával álmodunk.
Jelenthet ez valamit?
Köszönöm a segítségeteket.
köszönöm a válaszod.
Mondjuk többre, hasznosabbra számítottam, de ennek is örülök.
Egyébként gyönyörű haja van, bár gondolom ezt Te is sejthetted amikor megírtad a kommented.
Gondoltam abból sejthető, hogy a kérdést az "Ezotéria - Álomfejtés" kategóriában, és nem a "Szépség és divat - Bőr- és hajápolás" kategóriában tettem fel.
Sőt, az én álmomban ahogy írtam is csak rövidre vágott, amúgy "A frizurája rendezett volt, és szőke, mint a valóságban is."
De végül is mindegy, engedjük el a fénybe, és mondjuk, hogy egy félreértés volt.
Részemről nincs harag.
Viszont ha tudsz az álommal kapcsolatban is mondani valamit, azt megköszönöm. :)
Szóval,két dolgot is jelenthet az álmotok,az egyik,hogy alvás közben arcotokhoz került a másikótok feje-haja,erre álomban is reagál az agy.
A másik,hogy új kapcsolata van a lányotoknak,akit nem igazán tudtok elfogadni,nem ilyen partnert szántatok neki.
Köszönöm a választ #Tak!
Az elsőre szerintem kicsi az esély, Évtizedek óta alszunk így, és ez az első alkalom, hogy mindketten azonos témában álmodunk. Ráadásul feleségem is rövid hajú, szóval nincs mi az arcomba lógjon. :D
A második lehetősség viszont gondolkodóba ejtett.
Volt nem rég egy kapcsolata, amiből kilépett, mert bár még nagyon az elején voltak, a fiú elnyomta, és kezdte manipulálni, amit a lányom maga vett észre, és szakítottak. De a fiú azóta sem adta fel, és (egyelőre) finoman bár, de nyomul.
Meglehet, hogy ad neki még egy esélyt? :O
Nem szoktam ebbe beleszólni, de valóban nem örülnék neki, ha így volna!
Azt hiszem, leülök a lányommal beszélgetni kicsit. Legyünk őszinték egymással, hisz egy vér vagyunk! :)
Köszönöm #7.! És ez bizony be is jött! Legalábbis ami a feleségem "hóváltozását" illeti. :D
Feltételezem egy álmoskönyvből való az idézet. Megkérdezhetem ez melyikből?
:O
Hála Istennek nem tudnék most ilyet mondani.
Milyen jellegű furcsa dolgokra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!