Utalhat ez az álom halálra?
Figyelt kérdés
Egy hete azt álmodtam, hogy ruhaboltban voltam, és egy zöld rugdalózóból (gyerekruhából, annak ellenére hogy nincs gyerekem) fekete-fehér fényképek jöttek ki. A fényképeken számomra ismeretlen emberek voltak, viszont mindegyik fotó egy partin készült, hiszen az emberek rajta sörös poharakat fogtak. Eltelt egy hét, a nagynéném pedig ma halt meg. Kíméljenek a trollok, nem érdekelnek a hülyék:)2023. nov. 23. 19:27
1/3 anonim válasza:
Nem igazán.
Inkább gyerekkori emlekeidre utalhat, vagy hogy azokat kicsit 'idegenként'éled meg mintha nem te lettel volna, vagy nem is emlelszel rajuk annyira (de tudat alatt megis megvan valamennyire)
2/3 anonim válasza:
Elég jó a fantáziám, de semmilyen összefüggést nem látok a két dolog között.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem. A fényképek inkább valamilyen nosztalgikus érzésekre, emlékekre utalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!