Ez miért van? Többi lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Volt régen egy nagy szerelmem. Sokáig nem gondoltam rá egyáltalán. Már mindketten házasok vagyunk azóta. Egyszer csak vele álmodtam egy éjjel..kb 1 éve..azóta nem tudom kiverni a fejemből. Hatalmas szerelem volt a miénk. Szülei hatására mentünk szét mert már nem bírtam őket elviselni. De ez lényegtelen is. És amióta gondolok rá olyan sokszor osszefutok vele..pedig olyan messze lakunk egymástól..egyszer betevedt a munkahelyemre, és csak meredten nézett rám mint aki szellemet lát...és másodszor is pont ugyanígy volt mikor összefutottunk. Nem tudom mit gondoljak én nem értek ehhez a témához de ez egy jel esetleg hogy nekünk meg van dolgunk együtt? Részben hiszek ezekben a dolgokban csak nem értek a témához. Érdemleges hozzászólásokat megköszönném ☺️szept. 20. 14:08
1/1 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy ez egy jel lenne, csak véletlen. Talán a házasságodban most vannak nehézségek, és nosztalgiázol. De ha a szülei miatt mentetek szét, és pláne hogy házasok vagytok, ne gondolkodj ezen többet. Ugyanolyan vége lenne megint, mint először, csak most már a házasságotok is tönkremenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!