Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit mond ez el rolam/erzeseimrol?

Mit mond ez el rolam/erzeseimrol?

Figyelt kérdés
Nemreg azt almodtam hogy a parom elakart venni, megtalaltam a gyurut es felprobaltam. A latvanya tetszett es arra gondoltam ez a gyuru nem olyan rossz igy kulsore es elfogadnam de biztosan nemet mondanek, nemtudnam elkepzelni magam vele hazaskent. A jelenlegi parommal almodtam. Aztan volt egy kepszakadas es olyan jelenetek zajlottak le hogy nyugos vagyok es hozzabujok, a tomeg kozepette mellette lelek nyugalomra. Teljesen zavaros
szept. 19. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Valószínűleg azt, hogy vágysz a házasságra, de nem a megfelelő partner van hozzá.
szept. 20. 05:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Ennyiből nehéz megmondani. A valóságban mit érzel? Igent tudnál (akarnál) neki mondani?

Illetve álmodban miért érezted azt, hogy nem tudod vele elképzelni magad? Mert ez is többféle lehet: pl saját magad miatt, vagy ő volt ellenszenves, vagy családi körülmény? Vagyis minden érzés az álmodban fontos.

szept. 20. 10:56
 3/6 A kérdező kommentje:
ennyire nem mentem bele, igazából nem nagyon kellett gondolkodnom, csak tudtam hogy nemet mondanék mert nekem ez nem menne. egy másik álmomban pl kiakasztott valami miatt és elfutottam előle, és futás közben mosolyogtam és szabadnak éreztem magam
szept. 20. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó, de a valóságban mit érzel? Azért azt csak tudod
szept. 20. 12:52
 5/6 A kérdező kommentje:
mikor hogy szóval annyira nem tudom
szept. 20. 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Félsz a kötődestől amnak ellenére,hogy szereted. A gyűrű a jelképe.
szept. 21. 10:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!