Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Visszatérő rémálom gyötör,...

Visszatérő rémálom gyötör, mit jelenthet?

Figyelt kérdés
A rémálmaimban autót vezetek (a való életben nincs autóm, de még jogosítványom sem) erősen próbálom mozgatni a kormánykereket, de nem tudom elforgatni a kormányt vagy a pedálokat benyomni. A pánikszerű kocsikázás végén pedig ütközök/csattanok és akkor felriadok.és ez rendszeresen előjön nálam, mindig úgy érzem, hogy a mostani eset a valóság. Mire akarhat figyelmeztethetni a tudatalattim?

szept. 8. 12:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%
Álom szakértőhöz elmeni?
szept. 9. 15:59
 12/13 Dinnye2 válasza:
Nem hiszek az olyanokban, hogy az álmok előre jeleznek valamit, szerintem a velünk történteket dolgozzák fel. Én ebből olyasmire következtetek, hogy esetleg volt valami, ami kudarc volt mostanában az életedben? Vagy hogy úgy érezted, hogy meg szeretnél felelni, de sehogy sem sikerül? Szétszórt lettél? Mert szerintem ilyesmit dolgoz fel ez az álom. Ha nagyon izgulsz emiatt az álom miatt keress fel egy pszichológust, és ő segíthet megérteni, de szerintem nincs semmi gáz, ez teljesen normális. Nekem mostanában olyanjaim voltak, amiben meg kellett oldanom valamit, vagy meg kellett mentenem valakit, és mielőtt sikerült volna, pont felébredtem. Nagyon rossz volt. Szóval átérzem, hogy feltetted a kérdést(: Sok sikert!
okt. 2. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A visszatérő rémálmaid, amelyekben autót vezetsz, de nem tudod irányítani, gyakran olyan helyzeteket szimbolizálhatnak, amikor úgy érzed, hogy az életed bizonyos területein elvesztetted az irányítást vagy küzdesz valamiért, amit nem tudsz befolyásolni. Az autóvezetés gyakran az önállóság, a haladás vagy a döntéshozatal szimbóluma.

Az, hogy nincs autód vagy jogosítványod, még inkább arra utalhat, hogy az álmod az irányíthatatlanság érzését tükrözi – valószínűleg valami olyasmit próbálsz megoldani vagy kezelni, amivel nem rendelkezel elegendő eszközzel vagy tapasztalattal. Az ütközés pedig jelezheti, hogy tartasz a kudarcoktól vagy következményektől.

Ez az álom arra is figyelmeztethet, hogy valós helyzetekben több biztonságérzetet és kontrollt szeretnél elérni, és talán érdemes átgondolnod, hogy mi az, amiben úgy érzed, hogy elakadtál vagy túlságosan feszült vagy.

okt. 3. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!