Mit jelenthet ez a visszatérő álom?
1 hónapja folyamatosan azt álmodom, hogy egyedül vagyok itthon és valaki megpróbál bejönni a lakásba, matat a zárba. Én eközben próbálom hívni a párom. Vagy nem veszi fel a telefont, nem találom a telefonomat. A lényeg, hogy nem tudom sehogy elérni.
Nagyon jó a kapcsolatom a párommal, mindig felveszi ha hívom. Ezért nem értem az összefüggést a két dolog között.
Gondolom félsz, hogy elveszítheted a boldogságod.
Esetleg valami változott a kapcsolatotokban, ami nem tudatosul benned, csak az álmaidban a tudatalattid küldi a jeleket.
Ha félsz otthon egyedül, azon tudsz változtatni.
Vegyél egy paprika spray-t.
Egy medvét is leterít.
Ajtóra tudsz szerelni riasztót.
Ezzel ki tudod iktatni az ilyen jellegű félelmeid.
A küzdősport még nagyon jó, mondjuk muay thai.
Azzal pedig jobb előre tisztában lenni, hogy a párkapcsolatok döntő többsége, véget ér idővel és emiatt felesleges előre stresszelni.
Tegyél bele a kapcsolatba, de maradj mindig önmagad, ne akarj túlzottan megfelelni.
Ne féltékenykedj, ne birtokolj, mert semmi értelme iszonyú káros és ezt a párodtól se tűrd el.
Azt hiszem ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!