Évek óta folyamatosan visszatérő rémálom. Mit jelenthet? Többi lent.
Évekig visszatért ez az álmom amég a szüleimnél laktam. Hetente többször vagy havonta, de mindig előjött. Aztán mikor összeköltöztem párommal kb fél évig nem jött vissza, de most újra folyton előjön lassan minden nap.
Az álmom:
Szüleim tanyájához sétálok az oda vezető földúton. Mikor a kerítéshez érek látom édesanyám a kertben, mellette egy nagy jegesmedvét aludni.
Megijedek és elkezdek kiabálni, hogy meneküljön, erre a medve felkel és megöli édesanyámat. És az álmomban ez teljesen hidegen hagy. Ezután a medve elkezd felém futni és én menekülök előle egészen egy elhagyatott tanyáig aminek felmászok a padlására. Mikor felmegyek megkönnyebbülve esek össze, de mikor jobban körbe nézek látom, hogy a padlás tele van holttestekkel. A látványtól sikítva rontok le a padlásrol egyenesen a medve karmai közé és szörnyű részletességgel élem át a saját halálom...
Szerintetek jelenthet valamit? Vagy csak hülyeség az egész amit évek alatt nem tudtam elfelejteni? (21/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!