Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Félek (egy kicsit) ettől az...

Félek (egy kicsit) ettől az álomtól. Nagyon hátborzongató?

Figyelt kérdés

Ma reggeli alvásomból azt álmodtam hogy egy szép 1 földszintes és + nég 1 szintes lakásban éltünk anyámmal, aminek padlása is volt ami a főantagonista. 3-4-en laktunk, de ők eltüntek örökre közülünk, Anyámat is elragadta az a valami, és figyelmeztette vagy nem tudom már mit mondott neki az a valami. Anyám azt mondta hogy valami ilyesztő emberi teremtmény rabolta el őket fel a padlásunkra, és anyámat is de valahogy neki sikerült visszajönnie. Ő annyit mondott hogy akkor csap le rám ez a teremtmény hogyha a kályha vagy padlásajtó közelébe vagyok a sötétben engem is elragad magával, nagyon féltem. Amikor 1szer tusoltam vagy kádaztam a függöny mögött volt, és mogyogott valamit, nem ragadt el mivel a lámpa égve volt a fürdőbe és a függönyön nem tudtam átlátni. Ezután Így feljelentést szerettem volna tenni, anyám annyit mondott hogy nem éri meg mert a rendőrség nem hinne nekem mrg stb... aminek egy kicsit igazza is lett. Ekkor felhívtam a 112-t valahogy a 107-esre irányított, ekkor beszélt a rendőr tiszt. Feljelentettem az esetet hogy mi is történik a lakásunkban, nem nagyon hittek nekünk, de végül mégis csak elfogadták kérésemet és 1-2 tiszt ki jön a házunkhoz meglesni, kérdezte ekkor a tiszt a telefonba a lakcímet, nem tudtam nagyon a lakcímet így anyámmal vesztem össze mert nem volt hajlandó megadni. És ekkor véget ért az álom.

18/F és megvallom hogy nagyon hátborzongató ez az álom. Pedig én rossz álomtól sem szoktam ilyedezni de ez már rémisztő

szept. 1. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Ideje visszavenni a kokkerbol, gyerek
szept. 1. 17:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Mi bajod van helyesírás?
szept. 1. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
Neked mibajod van tolod a fuvet meg a kokkert aztan csodalkozol hogy osszevissza almodsz mindenféle hulyeseget
szept. 2. 06:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Elment az eszed helyesírás 😭😂
szept. 2. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem eddig az volt a legdurvább álmom ,hogy felébredtem az álmomban az álmomból és egy fekete sziulett kukucskált be a szobámba.

Nekem ez nem ijesztő ,amit leírtál.

szept. 2. 18:31
 6/6 A kérdező kommentje:

#5 Az egyetlen füves itt te vagy akin még az is látszik hogy annyit füvezett hogy írni is elfelejtett már 😂

#6 Hát, jó... én sem vagyok nagyon rémálmoktól ilyedős, te ez nekem ilyesztő volt... egy ideig el nem tudom felejteni...

szept. 3. 14:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!