Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az, ha azt álmodtam...

Mit jelent az, ha azt álmodtam, hogy a VCARB F1 csapat pit crew-ja végezni akart velem?

Figyelt kérdés
Tegnap azt álmodtam, hogy ott voltam az egyik versenypálya boxutcája melletti részén, és a csapatok a versenyautókat készítették elő valami versenyre, aztán a VCARB csapat pit crew-ja elment a boxutca melleti részre (ahol voltam), és elkezdték beszélni, hogy ők szabotálni fogják a versenyt, meg ilyenek, és Tsunonda (a csapat egyik versenyzője) odament hozzájuk, és mondta, hogy ne szabotáljanak semmit, erre ők lefogták Tsunodát, megverték, majd visszaküldték őt a boxutcába, azután én valamiért beszálltam egy targoncába, bementem a boxutca mögötti raktárba, és ki akartam hozni onnan egy dobozt, de az egyik VCARB-os pit crew member beállt a raktár ajtó elé (kívülre), aztán valami ilyesmit mondott: "Adjál már ezer doboz sört!", erre én becsuktam a raktár ajtaját, visszaszálltam a targoncába, de ugyanaz a pit crew member megint rámnyitott, és ezt mondta: "Adjál egy doboz sört, és ezer doboz autóalkatrészt!", erre én kiszálltam a targoncából, és elkezdtem futni a csávó elől, ő meg futott utánam, és pirosra festett I4 (sor 4-es) motorblokkokat dobált felém egy kézzel, többször majdnem el is talált, már majdnem 2 kört tettünk a boxutca körűl (futva), és én be akartam menekülni az egyik csapat garázsába, mire az engem üldözō pit crew-es csávó fejbe dobott az egyik motorblokkal, ezzel megölve engem, aztán szellemként elkezdtem ott lebegni, majd valamiért bevonszoltam a hullámat az egyik csapat garázsába, és vörös nyilakat festettem a boxutca aszfaltjára, amik a VCARB csapat garázsához vezettek, hogy tudja a többi csapat, hogy a VCARB végzett velem, majd visszalebegtem a boxutca mellé, és felébredtem. Mit jelenthet ez az álom? Miért pont a VCARB csapat akart velem végezni, ha real life kb. nincs velük semmi bajom?

aug. 28. 02:29
 1/1 anonim válasza:
Hát ha ezt tényleg álmodtad, az nem semmi. De miért nem a v6-ot dobálták már akkor?
aug. 28. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!