Játékbabával álmodni?
Hello!
Most keltem, de remegve.
Azt álmodtam hogy otthon vagyok. Bementem a szobámba és találtam a tükör előtt állva egy nagyjából 120 centis játékbabát, aminek fekete volt a haja. Fából készült, hasonlított egy pálcikaemberre. Sikítva fogtam meg a hajánál és futottam ki vele az udvarra ahol ledobtam a földre. Utána visszamentem a házba és láttam mégegyet, csak ennek zsemleszínű haja volt, a hátam mögött jelent meg a padlásfeljárónál.
Nem néztem semmi horrorfilmet, nem vagyok babákkal, nincsenek ilyenek a házban.
A játékbaba álmodása gyakran utalhat arra, hogy vágyunk a gondoskodásra és a gyengédségre.
A fekete haju szemellyel atelheted a szabadsagot (kert) es segit felfedezni onmagad. Oszinte veled, (szemben all es tukrot tart feled,felhivja a hibaidra a figyelmed, akkor is,ha felduhited .
A szoke haju a hszbsn bortonben skar tartani,nem engedi ,h felnojjel,azaz szabad legyel. Nem oszinte veled,hatulrol jon.
A kert milyen volt?
hát a kert (az udvar) az olyan volt mint a való életben. a lépcsőre álltam ki és onnan dobtam le az aszfaltra. bántani ő nem bántott csak megijedtem tőle.
amúgy az lehet hogy a párom a fekete hajú baba? mert neki nagyon sötétbarna a haja, el akar itthonról hozni. én magam szőke hajú vagyok. szóval lehet hogy az aki hátulról jön saját magam lennék? hátba döföm saját magam tulajdonképpen?
Félsz a babáktól?
Én gyerekoromban féltem nem ,mertem még megfognise őket.
Tudatalatt félsz tőlük úgy ,mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!