Szerintetek ezt miért rakták oda így a fára?
Figyelt kérdés
[link] [link] nem én találtam őket de érdekel hogy miért vannak ott esetleg vlmi rituálet tartottak velük?#jatekbaba
2021. nov. 11. 12:24
1/17 anonim válasza:
"vlmi rituálet tartottak velük?"
Nagy valószínűséggel IGEN, a felakasztott babák személyesítik meg azt a személyt, akire így gondolnak átkot hozni.
2/17 A kérdező kommentje:
És akkor ha néztem a képet megfogok halni?
2021. nov. 11. 14:12
3/17 anonim válasza:
Nem halsz meg egy kép megnézésétől. :'D
De mást nem tudom mondani mivel a képek nem megnyithatóak a linkeden.
5/17 anonim válasza:
Ez semmi különleges. Csak egy kicsit hátborzongató hely.
Ennek semmi köze mágiához vagy rituáléhoz.
Pláne nem halálhoz attól mert ránéztél.
6/17 A kérdező kommentje:
De hiszen akkor azokat a babákat ki milyen célból akasztotta fel a fára? Egy épeszű ember szerintem nem csinál ilyet.
2021. nov. 11. 18:15
7/17 anonim válasza:
Nem tudom ki tette fel, de nem mágiázni az biztos.
Meg mivel nem tudjuk ki volt, így lehet akár elmebeteg is aki oda tette.
8/17 A kérdező kommentje:
Xd igen de az se biztos hogy mostanában tették fel oda őket lehet hogy 2000 vagy akár 1998 xd najoo talán túlzok de lehetséges.
2021. nov. 11. 18:25
9/17 anonim válasza:
Az nem számít, hogy mikori. XD
Azon a kor nem változtat, hogy ennek semmi köze egy rituáléhoz se. :)
10/17 A kérdező kommentje:
De végülis számít mert netán ha véletlenül odatevednek akkor biztosra tudnám hogy aki odarakta az meghalt nem rosszindulatbol mondom csak ha netán egy elmebeteg rakta oda akkor kitudja hogy egy másik emberrel mit képes csinálni. Másik szempontból meg ha egy ismerősöm ertene ezekhez mondjuk egy nagyi akkor meg tudnám kérdezni hogy mi ez.
2021. nov. 11. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!