Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megmozdult a játékbaba álmomban?

Megmozdult a játékbaba álmomban?

Figyelt kérdés

Este volt, már szerintem aludni akarhattam, de valamiért a polcon, ahol most babának vannak dolgok (nem az én gyerekem), ott volt az én gyerekkori játékbabám. Megmozdult, először csak néztem, hogy miafranc, mert nem hiszek az ilyesmiben, de amikor már másodjára mozdult meg, nagyon megijedtem és szaladtam nővéremhez. Sírva keltegettem, de nem kelt fel.

Mit jelenthez ez az álom?

2021. ápr. 4. 09:08
 1/5 anonim ***** válasza:
semmit
2021. ápr. 4. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Szóval ez egy álom? Először hogy olvastam azt hittem tényleg megmozdult, a valóságban mármint. Szerintem valami horrort néztél, és azzal álmodtál. Ennyi. Vagy esetleg az emlékek és a napi dolgok keveredtek össze, és ezt hozták ki.
2021. ápr. 6. 06:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Második, nagyon szépen köszönöm! 🤗 Nem nézek horrort, de igen szerintem is a napom lehet, csak kíváncsi voltam külső vagy hozzáértő szemmel milyen álom, mert amikor felkeltem furcsa voltxd.
2021. ápr. 7. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nem ijesztgetés, csak végülis vannak filmek például, amiknek "ténylegesen" van valóságalapja. Hogy az érintettek mennyire őszinték, az erősen kérdéses.

[link]

Biztos ezeken kívül is vannak helyek, amik kísértet járta helyként vannak nyilvántartva, vagy esetleg a helyiek így tartják róla. Vagy lehet, hogy mesét szőttek valami kitalált történet köré, vagy valahogyan igazzá tették/vélték ezeket. Felnagyították a dolgokat, kiszínezték.

Én nem hiszek a szellemekben és hasonlókban, de érdemes lehet utána járni az ilyeneknek, ha valakit nagyon, de nagyon érdekel. Magyarországon is vannak ilyen helyek, de ezek is valószínűleg ilyen emberek által kiszínezett történet alapján tartoznak ebbe a kategóriába.

2021. ápr. 7. 12:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Uu, nagyon szépen köszönöm!! 🤗🤗☀️
2021. ápr. 8. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!