Mi lehet ez? A játékbabám egy démon? Vagy mi?
Milyen fajta baba? Csináltass valakivel másolatot az eredetit pedig passzold el vagy semmisítsed meg.
Odaadhatod nekem is ><.
Hallottam hasonlókat, pár embertől megis kaptam a babát/tárgyat s nekem érdekes módon semmi bajom nem volt velük.
Volt egy szép kanzashi hajtű, a csaj családja félt a közelébe menni, csjszival meg balesetek voltak. Hozzám került szintúgy semmi bajom nem volt mint a többi kapott tárggyal.
>< eskü keresem a félelmetes cuccokat mert érdekel.
Anno a félhomályos sötét folyosonkon volt egy fekete plafonig érő sötét alak a szüleim szobája előtt. Hugom elrohant amint meglátta, ellentétbe engemet érdekelt ki vagy mi is az. Mert nem a kabátok voltak , azok lejebb vannak gyerekeknek elérhető magasságba :3
Mielőtt hozzá érhettem volna felkapcsolták a villanyt. T.T tudni akarom mi volt.
Nekem hablatyoltak valamiféle aurákról ki mit miért tapasztal de olyan halandzsa volt hogy elvonultam gépezni.
A vén öregember meg olyanokat pletykál rólam lepaktáltam a démonnal stb xD
Amúgy nem lehet hogy a család babonás s beképzelitek? Vagy valami technikai hiba lenne lakásba stb?
Nagy odafigyelést kivánt így leírni kérdésed?
.
Igen a játékbabádat démon kerítette hatalmába: a Helyesírás Démona.
.
Szerintem trollkodsz.
Tudod mit? Van egy youtube videós aki ilyen témákkal is foglalkozik. írd meg neki hogy mitt tapasztalsz, és majd megírja a véleményét.
firaizmus@gmail.com
Elég rémisztő, nem csodálom, hogy rémültök tőle :D
Én kidobnám, vagy csak simán rakd el egy dobozba, én is ezt teszem, az olyan cuccaimmal, amire majd öregként rá akarok tekintenixd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!