Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? A játékbabám egy...

Mi lehet ez? A játékbabám egy démon? Vagy mi?

Figyelt kérdés
Van egy hely a szobámban ha beviszem a kisbaba öccsémet csak azt a pontott nézi és sîr ott van egy régi játékbaba és észre vett hogy őt nézi.Aztán a 3 éves unoka tesom csinálta ugyanezt.A hugom pedig aki 10 éves ha ez számît meleget érezott és énis.Mindig kirázz a hideg ha a játék babát aréb teszem.Ha ez számît vakamit még én 7 éves koromban már nagyon régenb rendesen hallotam suttogni a játékbabát hogy vigyáz rám.Semmi ilyesmi nem történt velem azóta vagy 8éve szóval ellég ilyesztő a nővérem persze szkeptimus és nem hibné el ezt de már anyukám mondta nekem hogy ilyesztő a babád nagyon.Nagyon meglepett mert ö soha nem mo dt ilyet!!Mi ez valami van a babában vagy mi??Ja valamit kihagytam még a kutya is fél töle.:(Pedig az a kedvenc babám volt.

2016. aug. 25. 22:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem kirázott a hideg...Megszabadulnék tőle nagyon hamar!
2016. aug. 25. 22:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy megkéne csak nagyon kötödök hozzá nem is érttem miért de nem akarom kidobni habár már örülne neki mindenki nemtudom ránézek és valahogy eszembe juttnak az emlékek:(,
2016. aug. 25. 22:43
 3/12 anonim ***** válasza:

Milyen fajta baba? Csináltass valakivel másolatot az eredetit pedig passzold el vagy semmisítsed meg.

Odaadhatod nekem is ><.

Hallottam hasonlókat, pár embertől megis kaptam a babát/tárgyat s nekem érdekes módon semmi bajom nem volt velük.

Volt egy szép kanzashi hajtű, a csaj családja félt a közelébe menni, csjszival meg balesetek voltak. Hozzám került szintúgy semmi bajom nem volt mint a többi kapott tárggyal.

>< eskü keresem a félelmetes cuccokat mert érdekel.

Anno a félhomályos sötét folyosonkon volt egy fekete plafonig érő sötét alak a szüleim szobája előtt. Hugom elrohant amint meglátta, ellentétbe engemet érdekelt ki vagy mi is az. Mert nem a kabátok voltak , azok lejebb vannak gyerekeknek elérhető magasságba :3

Mielőtt hozzá érhettem volna felkapcsolták a villanyt. T.T tudni akarom mi volt.

Nekem hablatyoltak valamiféle aurákról ki mit miért tapasztal de olyan halandzsa volt hogy elvonultam gépezni.

A vén öregember meg olyanokat pletykál rólam lepaktáltam a démonnal stb xD

Amúgy nem lehet hogy a család babonás s beképzelitek? Vagy valami technikai hiba lenne lakásba stb?

2016. aug. 26. 04:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem adod nekem? :D
2016. aug. 26. 05:02
 5/12 anonim ***** válasza:
52%

Nagy odafigyelést kivánt így leírni kérdésed?

.

Igen a játékbabádat démon kerítette hatalmába: a Helyesírás Démona.

.

Szerintem trollkodsz.

2016. aug. 26. 05:24
 6/12 A kérdező kommentje:
Utloso nem ez igaz nem érdekel ha nem hiszed el.
2016. aug. 26. 13:22
 7/12 A kérdező kommentje:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2016. aug. 26. 13:32
 8/12 anonim válasza:
valamiért nem mutatja a képet, pedig megnézném a babát...
2016. aug. 26. 16:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Tudod mit? Van egy youtube videós aki ilyen témákkal is foglalkozik. írd meg neki hogy mitt tapasztalsz, és majd megírja a véleményét.

firaizmus@gmail.com

2016. aug. 26. 18:40
 10/12 anonim válasza:

[link]

Elég rémisztő, nem csodálom, hogy rémültök tőle :D

Én kidobnám, vagy csak simán rakd el egy dobozba, én is ezt teszem, az olyan cuccaimmal, amire majd öregként rá akarok tekintenixd.

2016. aug. 26. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!