Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? A játékbabám egy...

Mi lehet ez? A játékbabám egy démon? Vagy mi?

Figyelt kérdés
Van egy hely a szobámban ha beviszem a kisbaba öccsémet csak azt a pontott nézi és sîr ott van egy régi játékbaba és észre vett hogy őt nézi.Aztán a 3 éves unoka tesom csinálta ugyanezt.A hugom pedig aki 10 éves ha ez számît meleget érezott és énis.Mindig kirázz a hideg ha a játék babát aréb teszem.Ha ez számît vakamit még én 7 éves koromban már nagyon régenb rendesen hallotam suttogni a játékbabát hogy vigyáz rám.Semmi ilyesmi nem történt velem azóta vagy 8éve szóval ellég ilyesztő a nővérem persze szkeptimus és nem hibné el ezt de már anyukám mondta nekem hogy ilyesztő a babád nagyon.Nagyon meglepett mert ö soha nem mo dt ilyet!!Mi ez valami van a babában vagy mi??Ja valamit kihagytam még a kutya is fél töle.:(Pedig az a kedvenc babám volt.

2016. aug. 25. 22:20
1 2
 11/12 volus ***** válasza:
Ha téged nem zaklat, csak kisgyerekek sírnak tőle, de azok ügye minden szartól sírnak, akkor nem értem mi a gond. Kiráz a hideg, ha pakolgatod? Minek pakolgatod? Tedd olyan helyre, ahol nincs útban! A gyereket miért nem kéred meg, hogy próbáljon beszélni a babával, ha elvileg neked suttogott? Anyud mondta, hogy ijesztő a baba? Ez a baba úgy néz ki, mint valaki, aki túl közel hajolt valami lánghoz és leégette a szemöldökét és a haját. Amikor pedig azt látod, hogy valamit leírsz és pirossal alá van húzva a szó maga, az azt jelenti, hogy hibásan írtad le.
2016. aug. 27. 12:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Van egy videós,Geri(videós néven toplisták)

Ő is mesélte egyszer hogy a nagymamájánál volt 2 baba és a közelükbe rossz érzés volt ,kidbták és nem volt semmi,ha annyira tetszettnőrizd meg emlékként de mindenképp dobd ki!!

Mi lett vele azot?

2020. dec. 17. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!