Hol talaok gyonyoru jatekbabat?
Figyelt kérdés
Kislanyomnak karacsonyra egy babat szeretnenk venni legszivesebben little dutchos rongybabat vennek de az nem erdekli annyira inkabb az az echte muanyag tipikus baba abbol viszont vmi rettenet rondakat talalok csak pl regioban jezusom....
Szoval tudnatok ajanlani olyan helyet ahol tenyleg szep igenyes babakat lehet venni?
2020. dec. 4. 08:35
2/9 Miss Endzsi válasza:
Götz baba, gyerekkorom kedvence, emlékszem még mindig, amikor megkaptam, az volt a legjobb ajándék.
3/9 Miss Endzsi válasza:
De szerintem ez is szép: [link]
4/9 anonim válasza:
Nekünk a Tescbol van 2 ilyenünk, de már nem lehet kapni nagy bánatomra... [link]
6/9 anonim válasza:
Kislányomnak Llorens babája van, nagyon szép, nagyon szereti. Gyönyörű ruhácskáik vannak, nem az a csicsa brutál színes. Szerintem nagyon szépek.
7/9 anonim válasza:
Múltkor volt itt egy anyuka aki minden áron babát akart a lányának venni. Ő linkelt szépet. Megpróbálom megkeresni....
8/9 anonim válasza:
Nem tudom ez mennyire szép, szerintem nem csúnya és beszél:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!