Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam ,hogy ázsiaivá...

Azt álmodtam ,hogy ázsiaivá változtam ez mit jelent?

Figyelt kérdés

A külsőm az ázsiai és az európainak a keverékének tünik.

A test alkatom európai módon izmos úgy ,de a szemem húzott a hajam fekete volt.A valóságban barna.

Miután megláttam magamat a tükörben azt mondtam ,hogy ,,Több ezer év után ez furcsa" vagy valami ilyesmit.

aug. 19. 11:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, az igazság az ...

Hogy még csak nem is te álmodtad azt, amiről írsz.

A tudat nem te vagy. De te még tudatnak sem hiszed magad ... csak fizikai testnek gondolod magad. Nem az vagy.

Te soha életedben nem álmodtál semmit sem, mert akkor te lennél a szülő, aki világra hozott volna.

Te semmi nem vagy, csak tudatosság van.

aug. 19. 14:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Amikor álom tudatosul éjszaka ... sosem én vagyok a teremtő.

Én nem az elme vagyok, aki történelmet ír meg.

Csupán történés íródik meg ... ami a tudatosság elé kerül.

aug. 19. 14:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha komolyabb (céltalan) szintre szeretnél lépni, írj nyugodtan privátban.

Az álomfejtés nem más, mint időrablás.

Nem lesz tőle jobb semmi sem az életben.

aug. 19. 14:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy jelentősnek tűnhető dolog ...

A harmadik szem kinyílása után az ember nem lesz jobb ember.

Sokan ebben a téveszmében élnek, ameddig ez a téveszme él valakiben ... addig annak az embernek még sincs meg az a halál, amiről szó van.

A megvilágosodás után semmilyen eszme mellett sem áll ki ... sem a jó, sem a rossz mellett.

De szabályok sincsenek, hogyan kell viselkedjen ... sokan abban a tévhitben vannak, hogy a megvilágosodás szabályhoz köthetőek ... "ellenkezőleg" ... nincs szabály.

aug. 19. 15:04
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Menj el Kínába,ott megtalálod a választ.
aug. 20. 07:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

15-ös ... Kínában nincs válasz.

Rosszul gondolod.

A Buddha mesterek nem adnak válaszokat.

Nincs módszer, ami közelebb vihet a megvilágosodáshoz, senkit sem.

Tehát teljesen felesleges felkeresni egy mestert, mert ő csak annyit fog mondani:

Nincs út, hogy megvilágosodj.

aug. 20. 08:17
 17/21 A kérdező kommentje:

16-os

Dr.Svami Purna azt mondja ,hogy a megvilágosodás válasza ki az embert nem pedig az ember őt.De ettől függetlenűlkészülni kellrá.

Te is erre gondoltál?

aug. 20. 10:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan,mint mikor valaki rájön,hogy a saját neméhez vonzódik.Te a lelked mélyén kínai vagy.De azért kutyát/macskát ne egyél!
aug. 20. 11:00
 19/21 A kérdező kommentje:

XD

keleti vallások mindig jobban szerettem :)

aug. 20. 11:04
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem .... nem a megvilágosodás válassza ki az embert!

Ameddig egy ember felismeri, hogy nem tudhat megvilágosodni, attól még a megvilágosodás nem fogja felkeresni őt!

Ha az ember úgy gondolja, hogy a megvilágosodás felkeresheti Őt ... addig nem fog megvilágosodni.

A megvilágosodás csak azután következhet be, ha már nem lesz megvilágosodás, ami felkeresheti azt az embert, aki már nem keresi azt a megvilágosodást, amire szüksége lenne.

A megvilágosodás a vágyoktól foszt meg, tehát le kell mondani a vágyakró ... ameddig van vágy, addig maradni is fog az a vágy, ami a lelki szenvedést okozza.

... A vágy eldobandó, ami egy érzés ... ha eldobja valaki, nincs többé érzés.

Egy megvilágosodott ember nem fog olyan életet élni, amit elvárnak tőle az emberek, de még azt sem éli, amit szükségesnek érez.

Ebből kifolyólag ... bármi lehet belőle ... akár jó, akár gonosz. ... De neki semmit sem fog számítani. Mert túl van a kettősséggen a harmadik szem kinyílása által.

aug. 20. 11:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!