Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha Jézussal álmodtam?

Mit jelent, ha Jézussal álmodtam?

Figyelt kérdés
Az álmomban, szinten aludtam és úgy jelent meg, valamit mondott is, de arra nem emlékszem, utána az álmom további részében bármit megtettem volna, hogy újra találkozzak vele, talán azért, hogy újra elmondja, amit mondott.

2024. aug. 10. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Attól függ. Nedves álom volt?
2024. aug. 10. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon ragaszkodsz Jézushoz és szeretnél vele találkozni. Ezt jelentheti
2024. aug. 10. 13:17
 3/9 anonim válasza:
51%
Miután felébredtél, már ígyis-úgyis elfelejtetted az álom kilencven százalékát. Kár ezen töprengeni. Ha nem foglalkozol vele, talán megtudod.
2024. aug. 10. 13:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is álmodtam már vele többször. Kb ugyanez volt. Az álmainkban sokszor előjönnek a lelkünk legmélyebb vágyai akaratlanul is. Nekem személy szerint megerősítették ezek az álmok a hitemet. Szerintem ha fontos dologról lett volna szó akkor emlékeznél arra, amit mondott. Ha nagyon foglalkoztat, kérd imában az Istent hogy segítsen és hogy meglásd, hogy ezzel van -e vakami terve számodra
2024. aug. 10. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Megmutatta neked a célt, öt saját magát.
2024. aug. 11. 15:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nézett ki?
2024. aug. 12. 06:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az abszolút jóság kinézhet.
2024. aug. 13. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én álmomba ember testű volt, viszont a feje helyén egy fényes gömb volt
2024. aug. 14. 06:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Másik álmomba egy barlang szerű helyen voltam, volt egy hosszúkás henger forma, felette egy hosszúkás téglatest forma, felette meg egy fényes gömb
2024. aug. 14. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!