Volt már ilyen álmod, ahol az álomban álmodtál?
Figyelt kérdés
Megpróbálom tömören leírni, mi történt tegnap este. A lényeg, hogy ugyanúgy a szobámban feküdtem az ágyon, ablak ugyanúgy nyitva, a ruha, minden stimmelt, amikor hallottam egy zorejt, a kisfiam kimászott az ablakon és leesett. Kétségbe estem, aztán eszembe jutott, hogy ez biztos csak egy álom, ébredj fel! Felébresztettem magam, ugyanúgy ott feküdtem az ágyon, ablak nyitva, minden stimmelt, azt hittem ébren vagyok, át akartam szaladni a kisfiamhoz a másik szobába, de nem kaptam levegőt, valaki fojtogatott, megint jött egy gondolat, még mindig csak álmodsz, ébredj fel. Felébredtem, megint át akartam szaladni a kisfiamhoz a szobába, de nem tudtam felkelni, mert nem volt erőm hozzá, és homályosan láttam. 3x próbáltam felülni, nem sikerült, megint éreztem, hogy valami nem stimmel és tudtam, hogy fel kell ébrednem, mert még mindig csak álmodok. Aztán felébredtem, valójában. Azt sem tudtam, hirtelen eldönteni, hogy most ébren vagyok-e vagy még mindig csak álmodok. Átmentem a kisfiamhoz, ő aludt békésen. Kimentem a konyhába, ittam egy pohár vizet, majd leültem Bibliát olvasni, amíg vissza nem aludtam. Sosem történt még ilyen velem, veled történt már hasonló? Tisztára, mint az eredet nevű filmben. 😀aug. 2. 21:40
11/14 anonim válasza:
Volt.
Nagyon nehéz felébredni ilyenkor.
12/14 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy azt álmodtam, hogy fekszem az ágyban és nagyon félek. Odamentem a villanykapcsolóhoz, nem kapcsolódott fel a villany, kétségbeestem. Felébredtem hirtelen az ágyamban, majd ugyan ez megismétlődött. Újra felébredtem, de az már a valóság volt.
13/14 anonim válasza:
Ez ugy tudom azért van mert egy átlagos éjjel 10-12 álmunk van átlagosan és max ha egyaltalan emlékszünk álmunkra max 5-7 álomra. Én általában 1-re sem emlékszem.
14/14 anonim válasza:
Tudatos álmodás, alvási paralízás... ezekre keress rá és minden választ megkapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!