Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt már ilyen álmod, ahol az...

Volt már ilyen álmod, ahol az álomban álmodtál?

Figyelt kérdés
Megpróbálom tömören leírni, mi történt tegnap este. A lényeg, hogy ugyanúgy a szobámban feküdtem az ágyon, ablak ugyanúgy nyitva, a ruha, minden stimmelt, amikor hallottam egy zorejt, a kisfiam kimászott az ablakon és leesett. Kétségbe estem, aztán eszembe jutott, hogy ez biztos csak egy álom, ébredj fel! Felébresztettem magam, ugyanúgy ott feküdtem az ágyon, ablak nyitva, minden stimmelt, azt hittem ébren vagyok, át akartam szaladni a kisfiamhoz a másik szobába, de nem kaptam levegőt, valaki fojtogatott, megint jött egy gondolat, még mindig csak álmodsz, ébredj fel. Felébredtem, megint át akartam szaladni a kisfiamhoz a szobába, de nem tudtam felkelni, mert nem volt erőm hozzá, és homályosan láttam. 3x próbáltam felülni, nem sikerült, megint éreztem, hogy valami nem stimmel és tudtam, hogy fel kell ébrednem, mert még mindig csak álmodok. Aztán felébredtem, valójában. Azt sem tudtam, hirtelen eldönteni, hogy most ébren vagyok-e vagy még mindig csak álmodok. Átmentem a kisfiamhoz, ő aludt békésen. Kimentem a konyhába, ittam egy pohár vizet, majd leültem Bibliát olvasni, amíg vissza nem aludtam. Sosem történt még ilyen velem, veled történt már hasonló? Tisztára, mint az eredet nevű filmben. 😀
aug. 2. 21:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez lidércnyomás, alvásparalízis, szerencséd volt, hogy nem durvábban jött elő. Nekem is volt már ilyen, meséltem róla egy ismerősnek, ő mondta, hogy ez mi. Neki nagyon gyakran van, durvább, enyhébb is.
aug. 2. 21:52
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, nem ez az első ilyen alkalom, hogy alvasparalizisem van, de tudom kezelni, ki is tudok menekülni belőle. Amióta keresztény vagyok, volt már pár ilyen eset, de hála Istennek, mindig jól jövök ki belőle. Viszont, ez az álomban az álom, még nem volt. Tényleg megkérdőjeleztem, hogy valóban ébren vagyok-e.Nehez volt észhez térni.
aug. 2. 22:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt mar, hogy almomban aludtam es azt almodtam hogy almodok ott is..3-4 alomszintben voltam mar 😅

Legdzrvabb volt azt almodtam hogy alszok es ott is almodok, majd az almomban volt paralizis..tehat felebredtem a belso alombol, de a testem meg nem, nem tudtam mozogni csak hangosan hummogni, majd felebredtem rendesen a belso alombol, ott lihegve jarkaltam a szobaba, de ez meg mindig caak alom volt. Majd kesobb r3ndesen felebr3dtem, de parakizis nelkul, nagyon para volt

aug. 2. 23:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt szerencsére, de a leírtak alapján sokkoló, hogy egyáltalán van ilyen.
aug. 3. 01:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen nekem is, nálam mindig az van, hogy fel akarom kapcsolni a kislámpámat és nem kapcsol fel. Nekem az ufós rémálmaim szoktak a legrosszabbak lenni, egyszer ezekből volt ilyen hasonló egymásbaágyazott sorozat, mint a tiéd. Az ufós álom általában olyan nálam, hogy egyszercsak megérzem a jelenlétüket, de nem látom őket, majd sikítani akarok, de nem jön ki hang a torkomon és valami láthatatlan erő lehúz a földre, nem bírok mozogni sem. És valami iszonyatos félelem lesz úrrá rajtam. Olyan iszonyú félelem, amilyet a valóságban soha nem éreztem - pedig bőven történtek velem rossz dolgok.

Na ebből volt egyszer ugyanilyen 6-7 álmomban felébredős. Felébredek, kislámpa nem kapcsol fel, látom, hogy a folyosón ég a villany, érzem, hogy valami nincs rendben, kimegyek megnézni és akkor jönnek. Nem emlékszem mindegyikre, mert ez már régen volt, de úgy kb. a 4. felébredés az volt, hogy lementem anya szobájába, aki ébren volt és elkezdtem neki mondani, hogy jaj de jó, hogy ébren vagy anya, nagyon rosszat álmodtam, sorozatos rémálmaim voltak és nem tudtam felébredni... erre anya üres tekintettel rám nézett, mintha nem is ő lett volna és mutatott valami furcsa villogó kütyüt, hogy ez az előbb repült be a szobába a nyitott erkélyajtón. És akkor leesett, hogy még mindig nem ébredtem fel és ordítani, bőgni tudtam volna! :D Nagyon rossz volt.

aug. 3. 04:47
 6/14 D-Mano ***** válasza:
100%

Volt már ilyen velem többször is. A legtöbbször csak a bénultság volt rémisztő, de volt hogy szellemek, volt hogy gyilkosok "jöttek elő" álmomban, miközben én le voltam bénulva az ágyamban fekve.

Volt már olyan, hogy 3. álomszintről ébredtem a 2.-ra, aztán az 1.-re és mindegyiken le voltam bénulva, és csak utána ébredtem fel.

Leggyakoribb az, hogy 2. álomszinten jön a lidércnyomás és az 1. álomszintre ébredek, ott is bénult vagyok és félek, de valamiért visszaalszom a 2. álomszintre, ahonnan visszaébredek az elsőre. Ezt eljátszom 2-5 alkalommal, mire valóban fel tudok ébredni... 🫤

aug. 3. 08:48
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem is volt, de szerencsére nem ijesztő, mint az itt olvasottak.

Csak annyi volt, hogy felébredtem. Rendesen a saját ágyamban feküdtem, saját szobámban. Annyi volt az eltérés, hogy a szoba ajtó máshol volt mint a valóságban, tehát innen tudtam, nem a valóságban ébredtem fel, hanem az álmomban.

Konstantáltam magamban, hogy akkor álmodom és ez nem a valóság, de majd mindjárt tényleg felébredek. Erre ugyanaz történt. Felébredtem, de megint a szoba ajtó máshol volt. Így tudtam, ez megint csak álom.

Furcsa volt, igazából nem is tudom úgy leírni, hogy visszaadja a" furcsaságát".

aug. 3. 10:15
 8/14 A kérdező kommentje:
5# az nagyon fura és ijesztő élmény lehetett.Akkor nem csak velem történt ilyen. Vajon miért vannak ez, hogy be ragadsz az álomba? Egész érdekes, egyébként. Vajon, mi játszódik le az agyban ilyenkor?
aug. 3. 10:24
 9/14 anonim ***** válasza:
67%
Stresszesz, aggodsz a gyerek miatt, feluletesen alszol
aug. 3. 17:47
 10/14 anonim ***** válasza:
50%
9# plusz magnéziumhiány, túl meleg a szobában, ahol alszol, folyadékhiány és egy alapvető hajlam
aug. 3. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!