Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Álmomban amerikában vagyok, ismerősökkel, amolyan távoli ismerősökkel. Aztán minden ok nélkül azt veszem észre, hogy elmegyek az egyik luxusautoval (mert h gazdagok vagyunk...álmomba) és az ismerősök meg se haragszanak érte. Bejárom a nagyvárosokat tök egyedül, járok a 67-es utnál, és bár tudom, hogy magányos vagyok valamiért mégis jó érzés egyedül lenni, jo érzéssel ébredtem. Mit jelenthet? előre is köszi2010. okt. 30. 11:15
1/2 Nanducy válasza:
én is álmodtam ilyesmit néhány dolog más volt de rá egy hétre a legjobb barátom elköltözött a városból mert az anyja máshol kapott munkát :( azóta is fáj róla beszélnem
2/2 A kérdező kommentje:
hát sajnálom:(...mondjuk nekem most nincs barátnőm, de van egy lány akinél próbálkozok és hála egyik osztálytársam szemétkedésének nem áll valami jól a szénám:S. De fel a fejjel, talán még te is összejösz a barátoddal...valamikor.
kösz a választ
2010. okt. 30. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!