Én mégis hogy vagyok képes annyi hülyeséget összeálmodni?
Üdv a klubban.
Múltkor azt álmodtam, hogy a pápa elkezdett tancolni, hogy lá terorista, lá terorista
És jöttek a terroristák és lelőtték a pápát
Vagy az ágyam közepén ült egy véres kislány fehér ruhában.
Valamelyik nap pedig az volt, hogy egy idegen embernek vért kellett adnom a kórházban, de a nyelvembol ment a cső a pasi szívébe.
A két gyerekem pedig elaludt a kórház padlóján.
Mondtam a nővérnek, hogy tegye őket fél az ágyra.
A nővér meg felakasztott kabátokat hozott, hogy megy és beteszi a gyerekeket a szekrénybe aludni.
Nekem is vannak ilyen időszakaim, mikor minden nap minimum egy oltári baromságra ébredek, a környezetem már biztos kikészült, mert nem bírom ki, hogy részletesen el ne meséljem, míg friss az emlék :)
A legutóbbi ökörség valami olyasmi volt, hogy én voltam valami összeesküvő, akinek az angol királynőt kellett megvédeni, talán I. Erzsébetet (alvás előtt egy Ken Follet regényt olvastam 😀), és Steffi Grafot meg Martina Hingist kellett testőrnek a kastélyba vagy várba vinnem... (gyerekkorom óta nem hallottam erről a két hölgyről, nem is értem, hogy a tudatalattim melyik rejtett zugából pattantak elő...)
Szerintem amúgy sokan álmodnak hülyeségeket, csak nem emlékeznek rá, én pedig tudom is magamról, hogy ébredés után még memorizálni is próbálom, visszaemlékszem, újra átpörgetem az ok-okozatokat stb.
Üdv a klubban! 😉
Ez aztán semmikepp sem szorul magyarázatra…
Elképesztő kusza hülyeségeket tud összeálmodni az ember…
Én ritkán álmodom, de így is van hogy olyanokat amiket kitalálni sem lehetne
Volt olyan hogy egy sima ventilátorba homárok meg rákok másztak bele és feldaralta őket… és nekem percekig ezt kellett néznem. Na, az mi?
Ezek annyira jók 😂😂
Szívesen olvasnék még hasonló álmokat :))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!