Hogyan álmodjak tudatosan?
Szeretném megtanulni a tudatos álmodást és ehhez szeretnék segítséget kérni.
(Ha esetleg valaki meg tudja tanítani annak nagyon örülnék.)
Ami a "legegyszerűbb" -és leghasznosabb más okból is, az az, hogy tudatosan, és folyamatosan ellenőrizd a környezetedet, hogy valóság-e vagy álom.
Egy pillanatra ránézel a kezedre, elképzeled hogy megnő, vagy esetleg hogy te repülsz, vagy hogy a szoba ahol vagy valódi-e, stb, és ezt nagyon gyakran 20-30 percenként heteken keresztül csinálod, "kényszeresen".
Ezt utána átviszed már álom állapotba is, és ott fel fogod ismerni hogy álomban vagy.
Olvasd el Michael Raduga A fázis nevű könyvet.
Ebben a könyvben minden le van írva ezzel kapcsolatban, nagyon profi.
Pár dolog:
1. Határozd meg magadnak, hogy mit akarsz csinálni a tudatos álomban, enélkül nehezebben jön létre a tudatos álom.
2.csinálj álomnaplót, minnél több mindent tudsz felidézni annál nagyobb az esélye a tudatos álomnak.
3. Ha létrejön a tudatos álom, fennt is kell tartani a tudatosságot, pl azzal, hogy álmodban a kezeddel megsimítod az ott levő dolgokat, vagy jobban szemügyre veszed a dolgokat.
4. Sokféle valóságteszt létezik, de csak egy megbízható van, ha közelről huzamosabb ideig megfigyelsz valamit, álomban elkezd megváltozni a kinézete.
Ezeket a dolgokat Radugától vettem, ennyi jutott az eszembe.
Sergio Magana A tolték titok is jó könyv.
Neki van egy álomültetési gyakorlata is, Raduga könyvében ez nincs meg.
6 os vagyok.
Már olyan rég foglalkoztam vele, hogy nem tudom elmagyarázni az álomültetést.
Fent a van a neten Sergio Magana álomültetési gyakorlata, le van írva A tolték titok könyvbe is.
Tudod én már régen nem foglalkozok a tudatos álmodással, mert hasztalannak tartom, csak régen foglalkoztam vele, mert érdekesnek tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!