Aki mar tobb eve tudatos almodik rendszeresen, erdekli is a tema, hogy valtozott meg az élete?
"Akkor te nem almodsz tudatosan, akkor nem tudom mi a faaszé kommentelsz ide??"
"Te meg ne pofazz bele olyan kerdesbe amihez nem ertesz"
Mindig örülök, hogy amikor időt szánnék az életemből arra, hogy valakinek a kérdésére hosszabb terjedelemben válaszoljak saját tapasztalatot megosztva, de még időben látom ilyen lelki minőségben, ilyen hangnemben megnyilvánulni.
Te is spóroltál ezzel nekem 10-15 percet ma este.
Az egónál csak a "spiri egót" tartom elgondolkodtatóbbnak.
Mindig érdekes olyan számomra olyan megnyilvánulást látni, amikor valaki többre tartja, többre értékeli magát másoknál úgy, hogy azt a szintet még nem sikerült elérnie, amikor akár ellenvéleményre, akár kritikára, akár beszólásra képes a lelki békéjéből nem azonnal kibillenve, nem indulatból, nem fölényeskedve reagálni.
Igazad van, nagyon provokatív, ellenszenves és sértő a kérdező.
Ha valami nem tetszik, nem megfelelő választ kap, csúnyán beszél mindenkivel. Nem tartja tiszteletben, hogy itt 14 évestől 84 éves korig is válaszolhatnak. Lehet, hogy akit lekuuuurrvaanyázott az egy 80 éves ember...
Aki csak egy normális választ akart volna adni.
Szerinted miért nem ír senki olyan, akinek segített a tudatos álmodás? Mert nem segített még sosem senkinek. Nincs olyan siker, vagy segítség, ami a tudatos álmodásnak köszönhető.
Ha lenne, akkor hidd el, hogy lenne olyan válasz is. De senki nem ír ilyen fajta sikerről. De tényleg. Senki nem írt választ, hogy nekem így segített meg úgy segített.Én megírtam normálisan, tisztelettudóan, választékosan hogy nem segít. Erre fel te meg lekuurvaanyázol. Bravo, így kell ezt csinálni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!