Álmomban egy osztálytalálkozón voltam, ahol ott volt a 6 éve halott férjem is, aki az álmomban nem ismert meg, nem tudta ki vagyok. Egy másik álomban kísértetekkel hadakoztam. A 30 éve halott anyósommal ültünk egy asztalnál. Vajon mit jelenthet ez?
Hordozhat üzenetet, azért kontextus nem mindegy.
Lehetséges, hogy valamiben segíteni akarnak, mivel ezek a családtagjaid szellemei.
Nekem pl. gyászidőszakban jelent meg egy és segített feldolgozni a halált. Az elég fura volt, mert álmomban egy alternatív valóságot teremtett. Na mindegy, a lényeg, hogy elemezgesd magadnak és rá fogsz jönni, hogy mi volt a céljuk.
lehet csak a sajat felelmeid, hogy elfelejted oket es almodban jon elo.
Legalabbis a ferjed eseteben erre gondolnek.
vagy napkozben tortent az elmult idoben olyan amirol nem fogtad fel tudatosan, hogy a ferjed jut eszedbe rola de alvaskor meg elojonnek az emlekek,.erzesek.
Szerintem egyszerűen csak hiányzik a férjed. Lehet, hogy van valami, ami most foglalkoztat, egy komolyabb döntés, és jó lenne, ha itt lenne.
Nekem, ha valamilyen családi eseményről álmodom, akkor ott vannak a már nem élő családtagok is. Nyilván azért, mert nem szűntek meg a családtagjaimnak lenni. Örökre azok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!