Miért álmodok a halott naagymamámról?
Nagyon ritkán álmodok vele, jó ha 2 évente történik ilyen, vagy annál is ritkábban, viszont mindig ugyan azt. Megyek kifele a szobámból és látom be van takarózva és fekszik az ágyában (vele szembe van/volt a szobám) mikor jövök visszafele már nincs ott és megijedek.
Kórházban hunyt el. Az utolsó években nem volt jó a viszonyunk, mindig generálta a vitákat szüleim közt, velem is mindig volt valami problémája. Emlékszem kis koromban az én szobámban volt a karácsonyfa és egyszer úgy berontott, hogy a fa is eldőlt, megnézte, hogy bent vagyok-e és utána ki is ment, nem szólt semmit.
Miért álmodok ilyet? Nem szoktam rá gondolni és ezért is fura, hogy x évente újra ugyan azt álmodom.
Hát nem tudom, sose álltunk közel egymáshoz úgy isten igazából. Pont ebből kifolyólag is, nincs bennem olyan, hogy nem tudtam volna elengedni.
Ráadásul már régen elhunyt, jó 10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!