Démonokkal álmodtam?
Ma éjjel démonokkal álmodtam. Az eleje nem annyira lényeges szerintem, az egész egy templomban játszódott, végig nagyon féltem. Egyszer volt egy váltás, ugyanabban az épületben felébredtem(az álmomban) arra, hogy a Szűz Mária szobor felborult. Akkor elkezdtem ordítani a Miatyánkat és minden csak rosszabb lett tőle, a Szűz Máriának elkezdett mozogni a szeme, engem figyelt, rengeteg hangot hallottam, de hirtelen felébredtem.
Van egyáltalán ennek jelentése? Elég zaklatott vagyok mostanában, én erre gondoltam, de szeretnék másokat is meghallgatni. (Nagyon rég néztem horrort.)
Nyilván nem tudunk sokat a vallási hátteréről, de ha tudta a Miatyánkat, akkor valószínűleg keresztény. Tehát igenis sokat jelenthet számára a templom, ami alapvetően Isten helye és ez adna menedéket a gonosz és a démonok elől. Pontosan ezért volt megrázó élmény, hogy pont itt lett elátkozva a Mária szobor úgy, mintha azt szállta volna meg egy démon. Egy élettelen tárgynak lehetővé tette, hogy mozgassa a szemeit, ezzel is jobban megijesztve az álmodót. A hangok meg minden teljes káoszt implikál.
Ha le kellene egyszerűsítenem a történetet, esélyesen valami kiskori vagy közelmúltbeli trauma okozhatta. Ennek nem is kell hogy sok köze legyen a valláshoz; itt a kulcs az, hogy azért volt nagyon rossz az esemény és ijesztő az álom, mert pontosan ott és úgy történt a cselekmény, ahogyan alapesetben egyáltalán nem kellett volna (démon a templomban), mint ahogy a való életben történt traumatikus eseménynél sem. Valószínűleg sokat járt mostanában a fejében ez az eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!