Nagyon nehezen tudok elszakadni a gyerekkoromtol. Kulonosen az altalanos iskolas eveimtol. Sokat almodok arrol az idoszakrol. Igy volt ez most is? Hallgassátok:
Ultem az iskolapadba. hazi feladatot kellett ellenorizni.
Gyertyaratot kellett rajzolni es meghatarozni a szogeit.
En ott oran firkaltam ossze. Uj tanar volt az iskolaba.
Mellettem ulo lanytol kerezte,hogy csinaltaa e mar meg a hazimat helyettem. Mondta,hogy igen. Tanar mondta,hogy nyugodtan mondhatja,hogy
kenyszeritettem ra es akkor sok penzt tud legombolni.....
Ezen felhaborodva kisetalltam az osztalybol,elmentem az igazgatohoz.
Elmondtam,hogy a tanar miket javasol. Az morcos lett, bejott velem a terembe,felrehivta a tanart ugy lebaszta mint a peng0s malacot. Kozbe valamiert szolt a francia himnusz es fel kellett volna allni. De mi a padtarsamma vegig beszelgettuk az idot es eszre sem vettuk az egeszet.
Tegnap olvastam a hirekbe,hogy egy asszony hogyan csalt ki milliokat az allamtol egeszsegugyi tamogatas cimen. Illetve,hogy jon ki a Napolen film es kerestem,hogy mikor adjak a moziba.
Erdekes...
Nekem is voltak általános és középsuliból fenn maradó rémálmaim, de ez mégis mi a tököm?
Szerintem neked valami mentális problémád van.
Lehet,nem tudom.
De aggaszto. Es ez mar nem az elso alkalom volt.
Jó lenne ha megtanulnál írni.
A harmadik mondat után már nem is érdekelt mit írsz, mi a kérdés.
Nem elég hogy a szavaid értelmetlenek, de még a mondanivalód is!
Ezzel nem meg bántani akartalak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!