Miért álmodom gyerekkorom óta sokszor, h egy mély és hideg vízben vagyok és félek a bálnától? Emlékszem, h anyukám gyakran hajtogatta kicsikoromban is, h a bàlna nem bánt.
Figyelt kérdés
2020. máj. 20. 21:27
1/7 anonim válasza:
érdekes..nekem is voltak /vannak visszatérő álmaim.
én pl a mai napig gyakran álmodok repülőszerencsétlenségről, de mindig a közelben zuhan le, én nem ülök rajta vagy ilyesmi.
Én is gondolkoztam rajta, hogy miért, én tulajdonképpen előző életnek tudom be (én legalábbis hiszek az újjászületésben is)
2/7 anonim válasza:
Én állandóan leopárdokkal, oroszlánokkal álmodom mostanában. Hogy sétálok a réten és szembe találkozom velük...
3/7 anonim válasza:
A hideg víz jelentheti azt, hogy szorongsz, a bálna esetleg egy személy vagy egy állat avatárja lehet?
4/7 anonim válasza:
Rágódsz(mélyen) azon hogy milyen elhagyatott, magányos(hideg víz) vagy és félsz a tehetetlenségtől(bálnától).
5/7 anonim válasza:
Talán valamilyen magzati korban történt trauma az oka. Nem tekeredett a nyakadra a köldökzsinór esetleg?
6/7 anonim válasza:
A víz körülvesz, mint a magzatvíz. Ha ez hideg, akkor jelenthet rideg családi életet is. A bálna pedig maga a probléma lehet, ami hatalmas, és mégsem került soha a felszínre. Nem jelent meg előtted, mégis rettegsz. Szóval egy családi titok után kutatnék még a helyedben. Esetleg volt egy ikertestvéred, aki elhalt méhen belül, ezért rossz a légkör otthon?
7/7 anonim válasza:
Aszt jelenti hogy utálod a hideget és a bálnákat meg hogy szarul tucc úszni.
Üdv.: 404 Error
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!