Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Abortusszal álmodni?

Abortusszal álmodni?

Figyelt kérdés
Nagyon sűrűn azt álmodom hogy volt már 2 abortuszom (ugyanattól a személytől volt a terhesség) és egy harmadik előtt állnék vagy csak alapból ez a két műtét van az álmomban. A valóságban 2 éve volt egy abortuszom amit nagyon nagy veszteségként éltem meg és azóta is járok pszichológushoz időnként. Nem értem az egészet és azt se hogy ez mire utal. Nagyon rossz hiszen próbálom feldolgozni mégis "dupla" fájdalommal kelek, miszerint már kettő is volt. Ez lehet tudatalatti félelem hogy át ne kelljen élnem mégegyszer?

2023. aug. 1. 07:31
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
pff . Nem olyan nagy dolog az, ha nekem lenne csak magamat félteném, feleslegesen aggódsz egy sejtcafat miatt, aminek még tudata sincs, kb rákos sejt szintjén van. Sosem értettem azokat a nőket akiknek érzéseik vannak valami felé, ami még nem is létezik.
2023. aug. 1. 13:16
 2/4 Négyszögletű Kerék válasza:
Érdemes lenne pszichológushoz menned. Azért tér vissza álmodban mert traumaként élted meg, még nem dolgoztad fel teljesen és igen, simán lehet hogy tartasz attól hogy megismétlődik.
2023. aug. 1. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
tuti jobb mint akit betépve összevert jakab péter xd
2023. aug. 2. 00:24
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Szar lehet xD
2023. aug. 9. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!