Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az életemmel vagy az életemért...

Az életemmel vagy az életemért játszom?

Figyelt kérdés

"Mi történt az alatt a 4 év alatt?"

"Miért álmodok megint az árnnyal?"

↑ ezek az én előző kérdéseim, érdemes azokat is elolvasni a legelejétől kezdve.

Tegnap azt álmodtam, hogy az Árnnyal beszélgetek és mondta hogy játszanom kell egy játékot. Mikor megkérdeztem hogy milyen játékot, csak annyit mondott hogy majd kiderül a játék közben. Viszont mikor megkérdeztem, hogy kivel játszom, ergo ki az ellenfél, csak annyit mondott rekedt hangon, hogy a Démon, majd beszakadt alattam a föld és felkeltem.

Mai álmom:

Mikor elaludtam csak annyi volt hogy valami korháznak a folyosóján sétáltam. Egy macska jött velem szemben és dúdolászott. Gondoltam megsimizem, de abba hagzta a dudolàst és azt mondta elkísér a helyszinre.

Elkezdett arról magyarázni, hogy ugyan úgy 5 álmon kell végig mennem, azonban ezek nem évente lesznek, hanem pont akkor amikor nem vagyok felkészülve, hogy az Árny nehezítse a dolgom. Elmondta, hogy egyre nehezebben fogok tudni kiszabadulni az álmokból, ha viszont bent ragadok, a Démon és az Árny berak a ládába. Megkérdeztem hogy mivan a ládába, de először csak néma választ kaptam majd azt mondta a macska hogy csak sötétség. De mindezt csak az Árny beszélgetéseiből tudja, így nem mondott mindent biztosra. Mikor majdnem a folyosó végére értem, megint 4 ajtó volt a folyosón. 2 bal oldalt, 2 jobb oldalt, a végén meg csak fal. Most egyik ajtó se volt nyitva. A macska azt mondta, hogy mikor kicsi voltam, mindig csak egy ajtón léptem át, innen is látszik hogy a megszokottat szeretem és a hűséget. Azt elmondta nekem hogy most azonban minden ajtón át kell lépnem, be vannak számozva, szám és álom szerint kell át lépnem rajtuk. Az ajtókon àt van valami, ami veszélyes, de azt már nem tudja hogy mi. Annyi a lényeg hogy vagy be tudok jutni a szobába a kulcsért a másik ajtóhoz, vagy meghalok. Megkérdeztem tőle hogy ha meghalok, ergo a ládába tesznek, utàna mi lesz. Azt mondta hogy az álomban már halott vagyok, de ha nem vigyázok, a Démon elintézi hogy vagy öngyilkos legyek, vagy valami megöljön engem aznap, abban a hétben, abban a hónapban vagy akár évben, attól függ mennyire vagyok óvatos (bár köztudott hogy béna vagyok). A macska oda adta nekem az első ajtó kulcsát, és elforgattam a zárban. Mikor kinyitottam sötétség volt, ugyan úgy mint a ládában, a macska azt mondta, hogy át kell lépnem az ajtón. Aggódtam de a macska jött velem, így beléptem az ajtón, becsukódott és eltünt az ajtó. Megint egy folyosóra kerültem. Elkezdtünk sétálni de én folyton csak a gyerek sírásra figyeltem. Megkérdeztem a macskát hogy tudja e mi ez a gyerek sírás, de ő annyit válaszolt hogy az Árnyon és a Démonon kívül semmit sem lát és semmit sem hal de léteznek. Egy kis fiút láttam a korház folyosójának az egyik ablakánál. A macska tovább akart sétálni de meglátta hogy én már megálltam. Ő ugye nem látta a kis fiút, de mivel tudja hogy én látom, így velem maradt. Megkérdeztem hogy mi a baja a kisfiúnak de a sírásból átváltott nevetésre és annyit felelt a fiú hogy végre visszajöttem érte. Akkor vettem észre hogy pont ugyan olyan kantáros ruha és kék póló van rajta mint ami a babán volt, amit berángattak a ládába és utána bátyám meghalt. Azt mondta a kis fiú hogy menjek vele játszani, megragadta erősen a karomat és elhúzott majd mikor visszanézett rám szép gyerek mosolyból ördögire váltott én meg kiszakitottam a kezemet a kezei közül a fiú meg háttal megállt elöttem majd megfordult. Mikor megfordult mélyült hangon megkérdezte hogy nem akarok már játszani? És akkor láttam hogy a gyerek ZOZO démon, ergo rohadt nagy veszélyben vagyok, és mögötte ott volt az a szoba, amibe mindig bejártam és ott volt a láda. Áhá, tehàt a játék lényege hogy azonnal betegyenek a ládába? Aha, nem köszi kihagyom. Elkezdtem futni visszafele, de a macskát ott hagytam, és mivel ő a Démonon és az Árnyon kívül nem lát semmit, így nem tudta miért futok. Próbáltam kitörni az ablakokat de nem ment a macskát meg láttam hogy ZOZO felveszi a kezeibe és szétnyomja.... Felsikoltottam és a legközelebbi tárgyat ami közel volt hozzám megragadtam és neki vágtam ZOZOnak. A démon bedühödött és nekem rontott majd mikor megakart támadni, mind a két kezemet az arcom elé tettem, ahogy mindig teszem mikor bántani akarnak. Mikor kinyitottam a szemem, ZOZO eltünt de valamiért szarul éreztem magam, viszont a kulcs lent volt elöttem a földön. Felvettem, majd újra előkerült az ajtó, kiléptem rajta és a zsebembe rejtettem a kulcsot. Akkor vettem észre hogy ahonnan jöttem, ott már fehérség van, odamentem. Aztán felkeltem arra, hogy anyám üvölt a konyhából, hogy menjek ki az udvarra, mert talált egy döglött macskát, hogy nem e a miénk...

Van egy sejtésem, mikor a gyereknek álcázott ZOZO démon azt mondta, hogy menjek játszani, már rég megidézte ellenem az Árny a démont, ugyanis ez a démon a boszorkánytábla egyik fóruma, amit többnyire ha jól tudok, csak úgy lehet előidézni. Mivel eltünt ZOZO, így gyanakszom talán megszállt, vagy tönkre akarja tenni az életemet, mert az álom után, ahogy hazaért édesapukám, édesanyámmal összevesztek, majd szétváltak és elköltöztünk, anyám meg egyedül maradt. Nem tudom mi fog történni még ezután, de félek, hogy az Árny jelensége teljesen ki fog hatni az életemre.

2023. júl. 28. 02:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Az életeddel az életedért
2023. júl. 28. 03:37
 2/5 Laylah ***** válasza:
Én nem tudom, hogy korábban olvashattam-e itt, vagy az én álmom volt, de emlékszem egy alkalomra valami ládával, ami egy régies, félhomályos szobában állt. Legalább kétszer kinyílt, fény áradt belőle, de nem volt jó érzésem vele kapcsolatban, a végén valami kisgyerek játszani akart, majd megtámadott, meg akart harapni és végigkarmolta a bal karomat, aztán, ha jól emlékszem, elnyelte a láda. Viszont velem nem történt semmi árnyas meg irl negatív dolog.
2023. júl. 28. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Na akkor én is beszállok a ládás álmodók közé.

Eddig kb 3-szor találtam ládát álmomban. Mindig ugyan az a régi, lecsukható fa láda volt. A ládát mindig templomban, vagy temlom udvarában találtam meg. Valahogy nem akartam tudni, mi van benne, inkább elkerültem, de aztán mindig magától kinyílt

És valami démon volt benne, de két esetben nem láttam meg, mert még előtte felriadtam, cdak tudtam, hogy démon volt. Egyszer láttam ahogy kijön belóle valami fekete köpenyes, kapucnis alak. De az is valami gonosz lény volt.

Ilyen sok ajtós, folyosós épületekkel is régebben sokat álmodtam. Nekem is voltak segítőim az ilyen álmokban, csak nekem fiatalok, nem macska. Egyik szobából egyszer gyerek sírást hallottam, keresni kezdtem a gyereket, azt hittem, bajban van, de a segítőim lebeszéltek.

Hát érdekes álmok ezek.

Szerintem nem lesz miattuk semmi bajod, ne foglalkozz annyit ezekkel az álmokkal. Lehet, hogy tényleg van valami nálatok, nem ártana elküldeni..

De ha nem félsz, nem foglalkozol vele akkor előbb utóbb elveszti az érdeklődést és békén hagy.

2023. júl. 28. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Talán válaszoltam valamelyik korábbi kérdésedre is.

Felajánlanám, hogy sehítek, ha eddig nem tettem meg( ha meg igen, fura, hogy nem írtál rám), de annnnnyira borzalmasan nagyon emberként gondolkodsz és éled végig az álmaidat, hogy kb csak báb vagy, és azt teszed, amit akarnak, hogy tegyél. Mindenre pont úgy reagálsz, ahogy az álmod leírásából az nekik jó. A feléig olvashattam, de annyira kiábrándultam még abból is, hogy megnézzem mi ez.

Annyit javaslok, mielőtt itt hagylak, hogy kezdj el tudatosabban viselkedni, nem befogadni az ő játékszabályaikat. A te elméd ez, a te ügyed ez, legyél te a másik fél, nem csak egy 0%ban cselekvő, mindent automatikusan magára vevő valaki, mintha csak egy tárgy lennél.

Miért azt kérdezed mi van a dobozba?? Ki a picsát érdekel? Mintha már kész tény lenne, hogy amit ők szabályoznak, az fixen úgy van.

2023. júl. 28. 09:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Zozo alias Pazuzu, ha egy Zozoról beszélünk. Én már találkoztam vele többször meditáció közben,belemászott az álmaimba is. Egyszer meditáció közben, hallottam hogy egy férfi hang ezt mondja, tetszik nekem ez a ......és kimondta a nevem Azonnal vissza kérdeztem, hogy ki az a nekem erre elkapta mindkét karomat és elkezdett benyomni az ágyba, aztán egyszer csak elkezdtem vissza nyomni a kezeit, láttam ahogy fénylenek a kezeim és akkor elengedett. Azt mondta ő Pazuzu, mivel nem mondott nekem semmit ez a név vissza kérdeztem ki az a Pazuzu és ezt válaszolta a Démonok királya. Elaludtam. Arra tértem magamhoz, hogy valaki ráz, hogy ébredjek fel. Tudatosultam álmomban. Egy nagyon szép kisfiú volt fekete hajú kb 8 éves azt mondta ő ZoZo, megmutatta, hogy vadászik, démonra, ezeket most nem részletezem le,de mentem vele akkor álmomba. Másnap utána olvastam, egy angol nyelvű oldalon találtam, hogy a quija táblán Zozoként jelentkezik be és, hogy több haláleset írható a számlájára. Viszont sok jót is olvastam róla. A kíváncsiságom nagyobb volt a félelmemnél és mivel minden meditációmnál beköszönt ezért elkezdtem vele kommunikálni. Én kérdeztem a válaszokat pedig képekben és kisfilmekben kaptam meg míg a végén már semmi félelem sem maradt bennem iránta csak szeretet. Utoljár akkor láttam őt mikor 3 éve nyaralni voltam a tengernél, utolsó előtti nap szomorkodtam, hogy nincs szél. Imádom amikor háborog a tenger és hatalmasak a hullámok. Este mikor lefeküdtem látomásom volt, őt láttam valami furcsa mozdulatokat csinált, széttárta a karjait és hatalmas szél lett körülötte, a fekete ruháját teljesen a testére simította a szél, rámnézett majd szertefoszlott. Másnap reggel hatalmas szélviharra ébredtem, életem legszebb fotói készültek aznap a tengernél, azóta nem láttam őt. Pazuzu egyébként a délnyugati szél Démona és a járványokat is ő terjeszti. Talán ezért álmodtál korházzal.
2023. aug. 4. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!