Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi az igazság az életemmel...

Mi az igazság az életemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tudnátok benne segíteni így látatlanban? Akinek ami intuíció jön fentőrl, az mondjon már legyen szíves valamit, hogy mi a helyzet velem!?

Ki vagyok én? Milyen pár illik hozzám? Mi a valódi életcélom? Milyen karrier vár rám? Leszek-e valaha gazdag? Bármi ami jön!

Köszi!

2020. aug. 13. 21:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem tudom.
2020. aug. 13. 21:42
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Amit te kérsz, az jóslás és médiumítás lenne, ami tilos, és bűn-több kategóriáját is a bűnnek kimerítené.Szóval ez egy "szép" és igen rafkós csapda. Ugye nem baj ha nem sétálok bele?:D
2020. aug. 13. 21:54
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Erre a kérdésre való ihletet, azt szépen hypózd ki magadból, mert ez biza sátántól származik.
2020. aug. 13. 21:55
 4/14 anonim ***** válasza:
49%
Az intuicio ugy mukodik hogy latnod erezned kell a masik embert, igy a semmibol csak kuruzsolni lehet
2020. aug. 13. 22:49
 5/14 A kérdező kommentje:
4: ha a képernyőre rakom a kezem akkor átmegy az energiám? meg lehetne csinálni?
2020. aug. 13. 22:55
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Nem. Menj el asztrologushoz vagy egyeb szimpatikus kozvetitohoz
2020. aug. 13. 23:17
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
Egy jó anál intruder vár rád
2020. aug. 13. 23:17
 8/14 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező!

Ne higgy az előttem íróknak, egy profi médiás -mint én- a weboldalon lévő jelenlétedtől, itt hagyott energiádból is kiolvassa, amit csak akarnak közölni az Égiek!

Én azt érzem a jelekből, hogy valami homály vesz körül! Talán a felmenőid kapcsán? Titkok derülhetnek ki a múltból, rég elfeledett arcok térnek vissza! Amennyiben negatív személyek vesznek körül, tarts velük szünetet! Az életednek nincs szüksége rossz csakrájú emberek szennyére! A legtöbbször megnyugtató, ha csak félretoljuk a problémákat, és bólogatunk, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy balhézzunk valamin. De a pici gondok hamar el tudnak hatalmasodni rajtunk, mivel ezek általában a háttérben nőnek és nőnek, amit még idejében meg kell akadályozni, szóval ideje kiállni magadért és tenni a jövődért! Hogy megtisztísd rosszakaróditól életed, kezd a közvetlen környezeteddel, kezdd a lakásoddal! Minden reggel égess zsáját, hogy elűzd a negatívumokat és pozitívan induljon a napod! A szerencséd forgandó, megérné lottó szelvényt kitöltened! Ne feledd, ha számokkal állmodsz, írd le őket és tedd fel azokat a számokat, mert sok pénzre számíthatsz! A szerelem terén esélyed nyílhat megismerni az Igazit! Talán a kettő kéz a kézben jár? Úgy érzem, hogy hozzád egy erős jellemű, határozott, eltökélt férfi illik! Keresd a sötét szemű férfit, aki skorpió horoszkópú és oroszlán aszcendenssel van megáldva! Karrieredben megérné más irányba fordulni, most jó esélyed van saját vállalkozásba/projektbe fogni! Ha lehetőséged adódik befektetni, ne habozz, csapj bele! Ha ez sikerül, a valódi életcélodra is fény derül! Az erő legyen veled!

2020. aug. 13. 23:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
8 Kár és szemét minden betűje.
2020. aug. 14. 00:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#8 szerintem viccnek szánta, de átesett a ló túloldalára🤣
2020. aug. 14. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!