Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi az igazság az életemmel...

Mi az igazság az életemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tudnátok benne segíteni így látatlanban? Akinek ami intuíció jön fentőrl, az mondjon már legyen szíves valamit, hogy mi a helyzet velem!?

Ki vagyok én? Milyen pár illik hozzám? Mi a valódi életcélom? Milyen karrier vár rám? Leszek-e valaha gazdag? Bármi ami jön!

Köszi!

2020. aug. 13. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miért lett #8 lepontozva? A kérdés nyilvánvalóan egy vicc, így #8 tökéletes választ adott, csak egy kicsit hosszút :D
2020. aug. 14. 01:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Erre sokan keresik a választ, de ki ismer téged a legjobban?

Ki az aki minden pillanatodban jelen van? s kitart elleted jóban rosszban?

Ki a legfontosabb, az egyedül az első az életedben? (lehetsz önzetlen, de ki az első, az egyedüli?)

Lehet bárki bármilyen intuitív ez édeskevés infó. a születésből tippelhetne egy asztrológus. Az élettörténetedből sakkozhat egy szaki. A testbeszédedből, a gesztusaidból, a hanglejtésedből/beszédstílusból egy

mentalista.

2020. aug. 14. 02:50
 13/14 anonim ***** válasza:

8asba én is belerúgtam,mert 0 információ alapján kábítja a kérdezőt.

Kérdező!Nincsen semmi,te irányítod az életedet.Mindíg azt csináld amit szeretsz,de ezt szó szerint értsd!Ha kertészkedni akarsz,tedd azt.Ha egy idegen nyelvet akarsz megtanulni akkor tedd azt.Végezetül légyszíves nézd meg ezt a youtube videót 1x aztán 10perc múlva még 1x,és még 10perc múlva megint még 1x,és végül nézd meg a Benjamin Button különös élete című filmet. https://www.youtube.com/watch?v=7L2w9t506a0

Sok Sikert !

2020. aug. 14. 06:53
 14/14 anonim ***** válasza:

“Én azt érzem a jelekből, hogy valami homály vesz körül!”

Ebben az egyben #8nak tuti igaza van, Kérdező! Valami nagyon nagy homály és sötétség vesz körül!🤣

2020. szept. 10. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!