Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban találkoztam egy...

Álmomban találkoztam egy lánnyal, hogyan találkozhatnék vele élőben is?

Figyelt kérdés
Nagyon intenzív élmény volt, más volt mint a többi álmom. Úgy érzem, hogy van valami jelentősége és hogy valahogy kapcsolódik a valósághoz, de nem tudom, hogy hogyan és nem tudom, hogy mit kezdjek ezzel az álommal.

2023. júl. 26. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Rögtön az uniokornisok istállójától balra találod...
2023. júl. 26. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Volt már nekem is több ilyen álmom,és akár hiszitek,akár nem,láttam is a valóságban egy ismeretlennek tűnő,de álmomban felbukkanó lányt. Először ismerősnek tűnt a lány,aztán jutott eszemben hogy álmomban láttam,kissé ijesztő szitu volt,de annál érdekesebb
2023. júl. 26. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt már hasonló, elvileg azt mondják az álmoknak vannak jelentőségei, hiszen az álom is a napjaidból táplálkozik ha lehet így mondani. Pl ha félsz valamitől akkor az álmod ezt bizonyos képekbe fogja belerakni és érzed is az álmodban hogy valamitől félsz ez lehet egy teljesen jelentéktelen dolog (persze ami az álomban történik). Nem szeretem az ezotérikus dolgokat de az álmok kivételek. Hogy pontosan mit jelent nem tudom.
2023. júl. 26. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondoljunk bele, évente hány ember mellett megyünk el! Rengeteg számunkra vonzó ismeretlen mellett is elmegyünk! Van, amelyiket meg is nézzük, de úgyis elfelejtjük néhány nap múlva, ha többé nem látjuk! Hiszen, jön a több több ezer vonzó nő/férfi! Így az előzőeket el is felejtjük.

Semmi természetfeletti nincs ebben! Egyszer láttad a valóságban is a lányt, amit az agyad megjegyzett mélyen a tudatodban, mert tetszett neked! Most meg az álmodban hozza elő! Nincs ebben semmi hókusz - pókusz!

2023. júl. 26. 12:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Többször olvastam már, hogy álmunkban nem tudunk új arcokat " alkotni".

Tehát ha valakikről álmodunk és látjuk álmunkban az arcukat is, őket a valóságban már láttuk és az agyunk mélyén el lett tárolva az arcuk.

Persze a tudomány annyi mindent nem tud még az álmokról, hogy nem tudom mire alapozzák ezt.

Viszont ha így van, akkor a 4-es hozzászólónak igaza van.

2023. júl. 26. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Ez egy jövőbeli kép volt, ami még nem következet be!
2023. júl. 26. 22:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
2023. júl. 26. 22:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!