Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Milyenek az álmaitok?

Milyenek az álmaitok?

Figyelt kérdés

Sok ismerőssel beszélgettem már az álmokról, és azt vettem észre, hogy sokaknál van egy adott "típus" ami szerint álmodnak.

Például van egy barátom, akinek az álmai mindig nagyon elrugaszkodottak a földtől, sokszor zuhan, repül, stb. És itt vagyok én, akinek az álmai érzelemteljesek, és valóságosak. Sosem álmodtam olyan abszurd dolgokat, hogy pl. csak a semmiben lebegek, meg ilyenek. Mindig mindent úgy érzékelek az álmomban, mint a valóságban.

Nektek milyenek az álmaitok? Kíváncsi lennék a ti tapasztalataitokra is. Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. júl. 14. 11:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Vagy a való élethez kapcsolódó, de lehetetlen helyzetet előidéző álmaim vannak, vagy valami sötét helyen, nem ehhez a világhoz tartozó erdőkben, barlangrendszerekben menekülünk néhány barátommal a "Valami" elől, amiről nem tudok hogy mi, de az álmomban mindig megemlíti valaki, aztán harcolunk fura szörnyekkel, egy híd környékén, aminek következtében az egyik srác mindig lerántja magával a szakadékba a szörnyek vezetőjét, aztán szétesik a csapat, mindenki mindenkit utál, senki nem bízik senkiben, és én vagyok az egyetlen aki próbál összetartani mindenkit, és senkit nem hagy elmenni. Aztán amikor úgy döntünk x nap múlva hogy megkeresseük a barátunkat, általában miután egy kötélen leereszkestünk a szakadékba megjelenik a bátyám, és vele együtt keressük a srácot, akit eddig egyik álmomban sem találtunk meg.
2023. júl. 22. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!