Volt már olyan hogy az volt az érzésed, hogy az előző életed ről álmodtál?
Figyelt kérdés
Ha igen mi volt az, hány éves vagy, milyen nemű?
Szívesen meghallgatom privatban is, nekem is volt ilyen álmom privatban szívesen megirom
2023. jún. 20. 16:16
11/14 anonim válasza:
9.: Ez nekem is nagyon ismerős... Az ilyen álmok után nagyon szomorú szoktam lenni, annyira tudnak azok az emberek hiányozni.
12/14 anonim válasza:
Igen volt. Gyerekkoromban rendszeresen kérdeztem anyámtól, hogy amikor menekültünk a csónakban, akkor ki vagy mi elől menekültünk. A válasz mindig az volt, hogy ilyen nem történt soha. Pedig tiszta az emlékkép, egy csónakban ülünk többen, éjszaka van, nagyon sötét, egy ember evez, nem szabad senkinek megszólalni, mivel valahova menekülünk, vagy valami elől menekülünk. Érezni lehet a jeges félelmet . Később rájöttem, hogy én valójában ott és akkor nem is gyerek vagyok, hanem egy felnőtt nő, aki nem is élte túl. Nem jutott át élve a túlpartra.
13/14 NTBS válasza:
Előfordult. Pl. Mátyás királlyal beszélgettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!