19 évvel az érettségi után, mára megint azt álmodtam, hogy nem tudok leérettségizni, és megbukok. Pedig élveztem az érettségit, nagyon jó hangulatú volt. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 18:00
1/5 anonim válasza:
Komolyan ez a legnagyobb bajod? Jézusom. Én már rég leérettségiztem, mégis a mai napig van olyan álmom, hogy ülök az iskolapadban és rájövök, hogy nekem már nem is kéne ott lennem. Nem jelent semmit se. Az egy stresszes időszak volt, a negatív vagy stresszes dolgok pedig jobban megmaradnak az ember emlékezetében. Pl.: Amikor egy halottal álmodsz, aki hiányzik, vagy kirúgtak a munkahelyről, vagy horrorfilm utáni lidércálom.
2/5 anonim válasza:
Lehet sokszor arra gondoltál előtte hogy mi van ha nem sikerül
3/5 anonim válasza:
😅hallod nekem meg 30 fele is olyan remalmom volt h a matekorakra be kell jarnom , mert kimaraft valami es be kell potolni , de kozben mar almomban is dolgoztam. De vissza kellett mennem bepotolni. Es beulni az osztalyba. Kulonben visszavonjak a diplomam stb..Az a durva h evekkel kesobb a matek mint tudas tenyleg kelletz volna, nagy kinnal lendultem tul a helyzeten , tenyleg sok dolgot ujra kellett tanulni.
4/5 anonim válasza:
Szoval szerintrm vagy a vizsga, stressz helyzet miatt almodod, valamit mdg kell ugrani,ami fontos. Vagy valamelyik targyi tudast kell bepotolni , mert kelleni fog.
5/5 anonim válasza:
Neurotikus lehettél amikor gimis voltál vagy még az is vagy ennyi idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!