Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » 19 évvel az érettségi után,...

19 évvel az érettségi után, mára megint azt álmodtam, hogy nem tudok leérettségizni, és megbukok. Pedig élveztem az érettségit, nagyon jó hangulatú volt. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 27. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Komolyan ez a legnagyobb bajod? Jézusom. Én már rég leérettségiztem, mégis a mai napig van olyan álmom, hogy ülök az iskolapadban és rájövök, hogy nekem már nem is kéne ott lennem. Nem jelent semmit se. Az egy stresszes időszak volt, a negatív vagy stresszes dolgok pedig jobban megmaradnak az ember emlékezetében. Pl.: Amikor egy halottal álmodsz, aki hiányzik, vagy kirúgtak a munkahelyről, vagy horrorfilm utáni lidércálom.
2021. ápr. 27. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
19%
Lehet sokszor arra gondoltál előtte hogy mi van ha nem sikerül
2021. ápr. 27. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
😅hallod nekem meg 30 fele is olyan remalmom volt h a matekorakra be kell jarnom , mert kimaraft valami es be kell potolni , de kozben mar almomban is dolgoztam. De vissza kellett mennem bepotolni. Es beulni az osztalyba. Kulonben visszavonjak a diplomam stb..Az a durva h evekkel kesobb a matek mint tudas tenyleg kelletz volna, nagy kinnal lendultem tul a helyzeten , tenyleg sok dolgot ujra kellett tanulni.
2021. ápr. 27. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szoval szerintrm vagy a vizsga, stressz helyzet miatt almodod, valamit mdg kell ugrani,ami fontos. Vagy valamelyik targyi tudast kell bepotolni , mert kelleni fog.
2021. ápr. 27. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Neurotikus lehettél amikor gimis voltál vagy még az is vagy ennyi idő után.
2021. jún. 23. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!