Volt már olyan hogy az volt az érzésed, hogy az előző életed ről álmodtál?
Ha igen mi volt az, hány éves vagy, milyen nemű?
Szívesen meghallgatom privatban is, nekem is volt ilyen álmom privatban szívesen megirom
oooh nekem rengeteg ilyen álmom volt
26 éves nő vagyok.
Az előző életemben 28 évesen meghaltam a második VH-ban. Nagyon helyes férfi voltam, szőke haj, kék szem, izmos test. A németek oldalán harcoltam és egy téli napin próbáltam fedezékbe menni de sajnos idő előtt hason lőttek. A társam várt rám, kiabált nekem, én lefagytam és csak a hasamat néztem és szorítottam. Végül összeestem és meghaltam a hóban. Rengeteg egy éjszakásom volt, pasikkal és nőkkel is.
Volt ilyen.
Volt egy időszak, amikor néha olyan álmok jöttek, amiről úgy érzem, egy egy másik élet emléke lehetett. Mélységes nosztalgiát éreztem egy a valóságban sosem látott épület iránt, ahol egykor élhettem és nagy kíváncsiságot az akkori helységek, akkori személyiségem iránt. Mikor ezekből az álmokból ébredtem, mindig az volt az érzésem, hogy összeállt a kép...Már tudom, miért élek meg ebben az életben bizonyos dolgokat és így könnyebb elfogadni is. Illetve van rá magyarázat.
Nekem az volt az élményem félálomban, hogy egy csoportképet nézek, és magamat keresem rajta, és egy tizenegynéhány éves kisfiún akadt meg a szemem, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy “ja ott vagyok”.
(Amúgy 26 éves nő vagyok)
Nem tudom hogy az olyan álmok előző életbeli emlékek-e, amikor te nem te vagy, egész más a hely, a családi viszonyok stb. és megálmodsz egy jelenetet.
Nemcsak volt.
Körülbelül éjjel 2-kor felébredtem(pár évvel ezelőtt) láttam az akkor kb 1200 as végi énemet és evvel együtt a mostNIit is.de mielőt lepontoznak ezek a tetvek,leírom mit.
Spanyolországba születtem az "álmomban",a mostani valóságban 3 szor voltam ott,laktam egy családnál,mikor elmentem,mintha a szívemet tépték volna ki,de a mostani Spanyolország nem az akkori.
De nem írom le, választ szeretnék valami visszajelzést,ha komoly a téma,miért írjam le.
Ilyen személyekrőlén is szoktam álmodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!