Égó patak álomban mit jelent?
Oly rég jártam már arra én:
A Beszélő Vizek Helyén,
Hol szelíd dombok közt szalad
A fürge Sérült Térd patak.
Ott, a szent föld mélyében lenn
Őrült Ló hős szíve pihen...
Biztosat sose lehet mondani mert minden nagyon személyes, egyedi színezetet tud kapni egy álomban (pl póktól ÁLTALÁBAN félnek az emberek, de van aki imádja őket, eszerint más lesz az értelme is)
Ugyanígy ÁLTALÁBAN bármilyen víz szexualitást jelent az álomban. A tüzet nem tudom, pláne hogy a víz ég, de ebben az irányban talán el lehet indulni.
Álomban általábana a dolgok egymáshoz vagy hozzád viszonyulása sokszor fontosabb mint maga a megjelenő dolog. Pl ettől a pataktól te hogy érezted magad? Féltél tőle? Tetszett? Belementél volna? Vagy hidegen hagyott? Honnan eredt és merre tartott? Miken ment keresztül? Volt-e benne valami (pl állatok, kövek) vagy valaki? Sebes volt vagy lassú? Mi történt? Mihez lett volna kedved? Mi hiányzott oda?
A részletekkel kell foglalkozni esetleg leírni és máskor elolvasni, más fejjel értelmezni, esetleg másnak megmutatni, mert mások más szemszögből teljesen másra lehetnek figyelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!