Ezt sosem fogjuk elfelejteni: 29 évvel ezelőtt, egy augusztusi este, a barátnőmmel falunk melletti kis patak partján sétáltunk, én valamiért felnéztem a tiszta égre, ahol egy gyorsan mozgó, gömb alakú fénypont mozgott. Ide-oda. Mi volt ez?
https://www.youtube.com/watch?v=ghcyDeVCrk8
https://www.youtube.com/watch?v=E-BcViEumtI
Ilyen volt? Mert akkor gömbvillámot láttatok.
Köszi a válaszokat! A gömbvillámra pont nem gondoltam, minden más természetes dologra igen.
#4 "sajnos saját tapasztalattal alátudom támasztani" Mi történt pontosan, és mikor?
#5 Rengeteg megannyi elrablás részese voltam, nem szeretném mind felsorolni, ezért egy- konkrét esettel számolnék be.
Egyik este mentem haza, dugtam volna be a kulcslyukon a kulcsot, amikor a kapuajtó mellett lévő bozótból kiugrott két reptoid. Az egyiket sikerült lerúgnom magamról, a másik viszont leütött hátulról. Bénítónyalábbal biztosították, hogy ne mutassak több ellenállást. A frosztplazmahajtású felderítőhajójukra vittek, onnan pedig egyenesen a közelben lévő anyahajóra. Információt próbáltak belőlem kiszedni, tehát a kínzóteremben találtam magam rögvest (nem részletezném) egy a lényeg, hogy nem tudtak belőlem kihúzni semmit, így bosszúképp meggyaláztak és törölték a memóriám. Ezután valószínűsíthetőleg visszahoztak a Földre és kitettek egy búzamező közepén. Öntudatlan állapotban hevertem ott, szerencsére az ellenállás tagjai azonnal észlelték az életjeleimet így gyorsan a lokalizált helyre értek. Ezután a Galaktikus Tanács elé vittek, ahol az orvosok, Csillaggyermek segítségével még épp időben voltak ahhoz, hogy visszaállítsák a memóriám. Röviden s tömören ennyi, de hidd el nekem, hogy borzasztó volt.
6# egy a lényeg, hogy nem tudtak belőlem kihúzni semmit
De jó neked belőlem rektálisan 3 tekercs alulfóliát. Mindig ott hordom ugyanis a tartalékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!