Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet krokodillal...

Mit jelenthet krokodillal álmodni?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy a középkorban voltam és egy várban ajtókon keresztül mentem, mintha menekültem volna. Aztán hirtelen egy kis erdős részhez kerültem ahol volt egy mocsár és benne 5 krokodil 1 kisebb a többi nagy, de a mocsár másik oldalán egy kis patak volt oda próbáltam átjutni kikerülve őket. Elkezdtek felém jönni de ekkor felkeltem.

2019. okt. 5. 23:54
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
azt jelenti, h a nyakadra tekeredett a Lacoste pizsamád :)
2019. okt. 6. 10:07
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
ha a közelmúltban találkoztál krokodilfélékkel élőben, játékban vagy filmben akkor csak bennragatt az agyadban
2019. okt. 7. 01:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy szorongásos álom, a krokodilok akadályokat, dolgokat testesítettek meg amik el akartak "kapni", megragadni, bántani. Maga a krokodilképet máshol láttad csak megjelent az álmodban a fentieket szimbolizálva.

Keresd meg az okát, hogy mi miatt szorongsz, mi az a csapdahelyzet amiből szabadulni, menekülni / elkerülni akarsz.

2019. okt. 7. 02:12
 4/4 anonim ***** válasza:
:O
2019. okt. 13. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!