Mit jelent ez az álom? Álmomban szempillaspirállal nagyon kicsit kifestettem a felső szempillákat, egyszer végighúztam a szempillaspirált. Amúgy soha nem festem magam.
És ezeket:
"Ha álmában festette a szempilláit, az azt jelenti, hogy hamarosan becsapják, ha valaki másét, akkor becsapja ezt az embert.
...
A szempillák festése
– minden, amit elterveztél, a közeljövőben valóra válik, várj boldogságra, örömre, sok új ismeretségre. A második fele álmában csiklandozókkal csiklandoz, gondoljon arra, hogy nagyon odafigyel-e lelkitársára, figyel-e kapcsolatára, legyen éber."
Láttál egy reklámot, amiben valaki festette magát. Vagy a drogériában valaki ilyet vett. Vagy napközben lefitymáltad a szomszéd nénit, hogy miért festi magát ilyen erősen. Vagy irigykedsz egy nőre, aki festi magát. Vagy tudat alatt kipróbálnád mégis, de a szüleid vagy más tekintély ellenzik, hogy így megéld a nőiességedet.
Az agy annyi mindent összekever álmunkban.
Nem vitatom, hogy lehetnek akár jósálmok, de a többsége az ember álmainak nem az.
8.
Kimondtad:
"Nem tartom szépnek." Magad talán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!