Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom? Álmomba...

Mit jelent ez az álom? Álmomban szempillaspirállal nagyon kicsit kifestettem a felső szempillákat, egyszer végighúztam a szempillaspirált. Amúgy soha nem festem magam.

Figyelt kérdés

2023. ápr. 6. 10:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

És ezeket:

"Ha álmában festette a szempilláit, az azt jelenti, hogy hamarosan becsapják, ha valaki másét, akkor becsapja ezt az embert.

...

A szempillák festése

– minden, amit elterveztél, a közeljövőben valóra válik, várj boldogságra, örömre, sok új ismeretségre. A második fele álmában csiklandozókkal csiklandoz, gondoljon arra, hogy nagyon odafigyel-e lelkitársára, figyel-e kapcsolatára, legyen éber."

2023. ápr. 6. 12:09
 12/18 A kérdező kommentje:
Mindenesetre, ha valakinek van ötlete, várom.
2023. ápr. 6. 12:10
 13/18 anonim ***** válasza:
52%

Láttál egy reklámot, amiben valaki festette magát. Vagy a drogériában valaki ilyet vett. Vagy napközben lefitymáltad a szomszéd nénit, hogy miért festi magát ilyen erősen. Vagy irigykedsz egy nőre, aki festi magát. Vagy tudat alatt kipróbálnád mégis, de a szüleid vagy más tekintély ellenzik, hogy így megéld a nőiességedet.

Az agy annyi mindent összekever álmunkban.

Nem vitatom, hogy lehetnek akár jósálmok, de a többsége az ember álmainak nem az.

2023. ápr. 6. 13:52
 14/18 A kérdező kommentje:
Egyik sem. Nem nézek tévét, rég kidobtuk. Stb.
2023. ápr. 6. 14:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez az álom inkább segít egy másfajta aspektusból szemlélni, megélni magad. Vagy a változással, változtatással kapcsolatos, önmagad megújításával. Lehet ilyesfajta változtatásra vágy vagy épp ellenállsz neki. Hogy változz valamilyen irányban. Attól függően, milyen érzéseket keltett az álom benned.
2023. ápr. 8. 09:51
 16/18 A kérdező kommentje:
#15. Köszönöm szépen!
2023. ápr. 8. 10:08
 17/18 anonim ***** válasza:

8.

Kimondtad:

"Nem tartom szépnek." Magad talán

2023. ápr. 8. 20:12
 18/18 A kérdező kommentje:
#15. "Attól függően, milyen érzéseket keltett az álom benned." - Meglepődtem.
2023. ápr. 8. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!